Zarejestruj
  • Finanse
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Forum Bankowe
    Banki w Polsce - ogólne bankowe forum dyskusyjne związane z tematami dotyczącymi finansów i polskich banków.
    211 Wątki
    1124 Posty
    Ostatni post kto oferuje pomoc w oddłużaniu
    przez PomocFinansowa Zobacz najnowszy post
    2015-08-28, 07:34
  • Banki Praca
    Forum o pracy w bankach i instytucjach finansowych. Jak się pracuje w danym banku, na jakie zarobki można liczyć? Opinie i oceny byłych i obecnych pracowników banków.
    36 Wątki
    170 Posty
    Ostatni post Zarobki w bankach
    przez marluk Zobacz najnowszy post
    2015-08-09, 00:11
  • Banki na Świecie
    Forum poświęcone bankom na świecie. W jakim banku za granicą założyć konto, a w którym wziąć kredyt. Najlepsze banki zagraniczne w Anglii, Niemczech, USA. Pytania odnośnie rozliczeń międzynarodowych.
    11 Wątki
    76 Posty
    Ostatni post Jakie banki rzadzą
    przez turtle15 Zobacz najnowszy post
    2015-08-23, 14:57
  • Kryzys Finansowy
    Przyczyny i skutki kryzysu finansowego w Polsce i na świecie. Jakie banki najbardziej narażone są na niewypłacalność i bankructwo. Kryzys w Grecji i USA. Czy polskie banki będą miały podobne problemy jak banki w Grecji czy Hiszpanii?
    15 Wątki
    91 Posty
    Ostatni post Czy już po kryzysie
    przez turtle15 Zobacz najnowszy post
    2015-08-23, 15:01
  • Zadłużeni Forum
    Forum dla osób zadłużonych w bankach i instytucjach pozabankowych. Skuteczne metody na wyjście z długów. Negocjacje i ugody z bankami. Opinie, porady, doświadczenia. Pomoc zadłużonym online - opisz swoją sytuację.
    172 Wątki
    727 Posty
    Ostatni post Jak wyjść z długów? Porady sprawdzone w praktyce.
    przez marsjanna Zobacz najnowszy post
    2015-08-11, 11:47
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    107 Wątki
    491 Posty
    Ostatni post Pozew zbiorowy w sprawie kredytów frankowych
    przez kancelarialex Zobacz najnowszy post
    2015-08-13, 13:47
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    132 Wątki
    664 Posty
    Ostatni post Uwaga na wypłaty kartą z konta walutowego.o...!!!
    przez janusznnn Zobacz najnowszy post
    2015-07-22, 12:35
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    17 Wątki
    178 Posty
    Ostatni post Czy Bank Pocztowy sprawdza BIK?
    przez lico Zobacz najnowszy post
    2015-02-10, 11:49
  • BGŻ Optima
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    20 Wątki
    83 Posty
    Ostatni post Lokata elastyczna 5,5% w BGŻ Optima
    przez iwassac Zobacz najnowszy post
    2015-08-18, 09:54
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    17 Wątki
    80 Posty
    Ostatni post Czy Bank BPH udziela kredytów na PIT
    przez iwassac Zobacz najnowszy post
    2015-08-18, 09:53
  • BGŻ BNP Paribas
    Opinie o banku BGŻ BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    73 Wątki
    283 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w BGŻ opinie
    przez Logan1916 Zobacz najnowszy post
    2015-07-24, 00:37
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    54 Wątki
    274 Posty
    Ostatni post osz...uści
    przez marsjanna Zobacz najnowszy post
    2015-08-11, 11:41
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    22 Wątki
    78 Posty
    Ostatni post Citi Handlowy - opłaty za konto i kartę kredytową w ...
    przez tomala37 Zobacz najnowszy post
    2015-08-18, 22:19
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    57 Wątki
    146 Posty
    Ostatni post Kredyt gotówkowy w DB - to się nie opłaca
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 12:31
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    22 Wątki
    89 Posty
    Ostatni post Sprawdzam Euro Bank i cenę i co?
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 10:48
  • Biz Bank
    Oceny i recenzje produktów Biz Banku. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    36 Posty
    Ostatni post Rachunek bieżący dla firm
    przez tkaliszuk Zobacz najnowszy post
    2015-05-02, 19:24
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    112 Wątki
    451 Posty
    Ostatni post Pozew zbiorowy w sprawie kredytów frankowych
    przez kancelarialex Zobacz najnowszy post
    2015-08-12, 16:35
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    28 Wątki
    142 Posty
    Ostatni post Kredyt na start + rok bez ZUS w Idea bank - czy warto? ...
    przez Martyna Zobacz najnowszy post
    2015-08-28, 21:32
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    59 Wątki
    297 Posty
    Ostatni post Pożyczka gotówkowa ING bank śląski - jakie oprocentowanie i ...
    przez zozolka Zobacz najnowszy post
    2015-07-15, 16:44
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    23 Wątki
    146 Posty
    Ostatni post przelewy z pko bp
    przez torrent Zobacz najnowszy post
    2015-04-22, 13:45
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    124 Wątki
    636 Posty
    Ostatni post Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety
    przez jolantap81 Zobacz najnowszy post
    2015-05-14, 14:40
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    16 Wątki
    52 Posty
    Ostatni post Opinie o kredycie gotówkowym w Meritum
    przez klientmeritum Zobacz najnowszy post
    2015-05-01, 15:42
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    25 Wątki
    100 Posty
    Ostatni post Konto internetowe w Millenium opinie
    przez Marcin92 Zobacz najnowszy post
    2015-03-04, 19:11
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    11 Wątki
    32 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy minimum formalności
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:04
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    46 Wątki
    163 Posty
    Ostatni post Eurokonto walutowe w PEKAO - prośba o opinie
    przez kaslok Zobacz najnowszy post
    2015-03-17, 11:28
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    143 Wątki
    509 Posty
    Ostatni post WŁASNY KĄT hipoteczny - opinie czy ten kredyt się opłaca?
    przez marluk Zobacz najnowszy post
    2015-08-09, 00:27
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    25 Wątki
    73 Posty
    Ostatni post opinia o banku
    przez olakuna11 Zobacz najnowszy post
    2015-06-05, 13:27
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    18 Wątki
    49 Posty
    Ostatni post Santander leasing - jakie warunki
    przez zozolka Zobacz najnowszy post
    2015-07-15, 16:48
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    25 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:01
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    24 Wątki
    78 Posty
    Ostatni post oferty lokat w CA
    przez Finansolog Zobacz najnowszy post
    2015-06-09, 14:23
  • Smart Bank
    Forum dyskusyjne Banku Smart. Opinie klientów o kontach bankowych Smart Konto i Smart Biznes. Pytania odnośnie oferty Smart Bank.
    17 Wątki
    164 Posty
    Ostatni post Konto w Smart Banku - opinie użytkowników
    przez BankSMART Zobacz najnowszy post
    2015-08-19, 15:37
  • Orange Finanse
    Forum dyskusyjne Orange Finanse. Czy warto mieć konto w tym banku. Opinia, jakie są dokładnie koszty, ile kosztuje karta do konta.
    0 Wątki
    0 Posty
    Brak postów
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    20 Wątki
    175 Posty
    Ostatni post Pożyczka w vivus czy warto
    przez marsjanna Zobacz najnowszy post
    2015-08-11, 11:44
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    13 Wątki
    100 Posty
    Ostatni post Provident na dowód - opinie
    przez calineczka Zobacz najnowszy post
    2015-05-14, 12:39
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    8 Wątki
    40 Posty
    Ostatni post Jakie koszty pożyczki w VIA SMS
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 11:25
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    10 Wątki
    95 Posty
    Ostatni post Uwaga na pożyczki w Profi Credit
    przez kaczuszka27 Zobacz najnowszy post
    2015-08-20, 10:17
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    10 Wątki
    58 Posty
    Ostatni post Pożyczka w Aasa na jaki czas maksymalnie???
    przez widassal Zobacz najnowszy post
    2015-07-28, 12:09
  • Net Credit
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w Net Credit? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    5 Wątki
    33 Posty
    Ostatni post Jakie koszty w Net Credit
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:24
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    6 Wątki
    30 Posty
    Ostatni post Ekspres Kasa i oporcentowanie pożyczki?
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:04
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    6 Wątki
    23 Posty
    Ostatni post SMS Kredyt - opinie klientów
    przez Rogar Zobacz najnowszy post
    2015-05-04, 14:45
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    25 Posty
    Ostatni post OPINIE o pożyczkach w Incredit
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:14
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    11 Wątki
    45 Posty
    Ostatni post Koszty pożyczki w Kredito24
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:03
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    9 Wątki
    60 Posty
    Ostatni post jakie dokumenty przy pożyczce w Wonga
    przez oewonga Zobacz najnowszy post
    2015-05-20, 22:48
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    45 Wątki
    186 Posty
    Ostatni post Oferta konsolidacyjna w skoku Stefczyka - opinie
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:03
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Ogłoszenia finansowe
    Darmowe ogłoszenia finansowe z takich dziedzin jak: banki, kredyty, lokaty, rachunki bankowe. Jest to jedyne forum w którym można reklamować swoje usługi.
    50 Wątki
    122 Posty
    Ostatni post KREDYTY DLA FIRM - BEZ ZUS/US - 100% POLECANE!
    przez kamilaprogres Zobacz najnowszy post
    2015-08-28, 12:33
  • Sprawy techniczne
    Dział związany ze sprawami technicznymi na forum. Kontakt z administracją forum banki-opinie.info.
    2 Wątki
    2 Posty
    Ostatni post Regulamin
    przez Admin Zobacz najnowszy post
    2013-11-13, 12:49

Kto przegląda forum

Forum przegląda 8 użytkowników :: 2 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 6 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (171) było 2015-02-20, 08:19

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot], Yahoo [Bot]

Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 9593 • Liczba wątków: 2080 • Liczba użytkowników: 1133 • Najnowszy użytkownik: PomocFinansowa