Zarejestruj
  • Finanse
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Forum Bankowe
    Banki w Polsce - ogólne bankowe forum dyskusyjne związane z tematami dotyczącymi finansów i polskich banków.
    202 Wątki
    1034 Posty
    Ostatni post Lokata czy konto oszczędnościowe
    przez oponek Zobacz najnowszy post
    2014-11-25, 17:35
  • Banki Praca
    Forum o pracy w bankach i instytucjach finansowych. Jak się pracuje w danym banku, na jakie zarobki można liczyć? Opinie i oceny byłych i obecnych pracowników banków.
    35 Wątki
    156 Posty
    Ostatni post w jakim banku najszybciej się awansuje?
    przez aron9 Zobacz najnowszy post
    2014-11-20, 11:38
  • Banki na Świecie
    Forum poświęcone bankom na świecie. W jakim banku za granicą założyć konto, a w którym wziąć kredyt. Najlepsze banki zagraniczne w Anglii, Niemczech, USA. Pytania odnośnie rozliczeń międzynarodowych.
    11 Wątki
    70 Posty
    Ostatni post Wspólny bank nadzorujący Unie Europejską
    przez klaaraaa Zobacz najnowszy post
    2014-11-20, 10:33
  • Kryzys Finansowy
    Przyczyny i skutki kryzysu finansowego w Polsce i na świecie. Jakie banki najbardziej narażone są na niewypłacalność i bankructwo. Kryzys w Grecji i USA. Czy polskie banki będą miały podobne problemy jak banki w Grecji czy Hiszpanii?
    14 Wątki
    80 Posty
    Ostatni post Jak kryzys odbił się na Was?
    przez Agnieszka33 Zobacz najnowszy post
    2014-11-01, 14:31
  • Zadłużeni Forum
    Forum dla osób zadłużonych w bankach i instytucjach pozabankowych. Skuteczne metody na wyjście z długów. Negocjacje i ugody z bankami. Opinie, porady, doświadczenia. Pomoc zadłużonym online - opisz swoją sytuację.
    166 Wątki
    635 Posty
    Ostatni post Długi w spadku czyli dziedziczenie majątku i długów
    przez hytycy Zobacz najnowszy post
    2014-11-25, 19:58
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    105 Wątki
    466 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w Alior Banku Opinie
    przez Leila Zobacz najnowszy post
    2014-11-25, 17:31
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    147 Wątki
    804 Posty
    Ostatni post Zworty za zakupy na allegro w T-Mobile
    przez klaaraaa Zobacz najnowszy post
    2014-11-20, 10:47
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    17 Wątki
    165 Posty
    Ostatni post Lokata w Banku pocztowym opinie
    przez klaaraaa Zobacz najnowszy post
    2014-11-20, 11:04
  • BGŻ
    Forum dyskusyjne o banku BGŻ: konta, kredyty, lokaty. Wspomaganie rolnictwa i rolników. Kupowanie akcji poprzez biuro maklerskie banku BGŻ. Dodaj swoją opinię o banku.
    22 Wątki
    95 Posty
    Ostatni post Czy w BGŻ opłacają się kredyty hipoteczne - proszę o opinie
    przez marek1 Zobacz najnowszy post
    2014-09-12, 04:56
  • BGŻ Opitma
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    20 Wątki
    78 Posty
    Ostatni post Lokata bezkarna 6,5%
    przez Wybierarka.pl Zobacz najnowszy post
    2014-10-11, 19:06
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    16 Wątki
    68 Posty
    Ostatni post Czy bank BPH sprawdza bik?
    przez terminowo Zobacz najnowszy post
    2014-09-25, 12:32
  • BNP Paribas
    Opinie o banku BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    51 Wątki
    169 Posty
    Ostatni post Najtańszy kredyt gotówkowy 9,9% w BNP
    przez oliwkaa Zobacz najnowszy post
    2014-11-17, 11:01
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    53 Wątki
    258 Posty
    Ostatni post Czy BZWBK sprawdza BIK
    przez klaaraaa Zobacz najnowszy post
    2014-11-20, 11:09
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    21 Wątki
    69 Posty
    Ostatni post konsolidacja w citi hadnlowy - jest taka opcja ?
    przez terminowo Zobacz najnowszy post
    2014-09-25, 12:23
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    57 Wątki
    140 Posty
    Ostatni post dbNET w Deutsche Bank opinie klientów
    przez kaper Zobacz najnowszy post
    2014-10-13, 13:48
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    22 Wątki
    84 Posty
    Ostatni post Kredyt na remont w Euro Banku
    przez marek1 Zobacz najnowszy post
    2014-10-18, 08:56
  • FM Bank
    Oceny i recenzje produktów FM Banku: konto na 5tke czy fm lokata. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    34 Posty
    Ostatni post Czy FM Bank oferuje tylko Bankowość dla małych firm
    przez Malinga Zobacz najnowszy post
    2014-10-01, 17:04
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    88 Wątki
    342 Posty
    Ostatni post Prośba o opinie - pożyczka gotówkowa w Getin Banku
    przez kaasiaa Zobacz najnowszy post
    2014-11-03, 10:10
  • Getin Online
    Forum o lokatach i kontach w GetinOnline: lokata na start, na wyścigi, tradycyjna. Oceń także konta internetowe: konto skarbonkowe i swobodne z prezentem. Czy rzeczywiście Getin Online ma najlepsze lokaty?
    20 Wątki
    88 Posty
    Ostatni post Lokata 7,5% w Getin Bank
    przez miszczunio Zobacz najnowszy post
    2014-09-15, 21:17
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    26 Wątki
    118 Posty
    Ostatni post Faktoring w Idea Banku , prawdziwe opinie i koszty tej usługi
    przez kylon Zobacz najnowszy post
    2014-11-25, 02:29
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    59 Wątki
    286 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w ING
    przez oliwkaa Zobacz najnowszy post
    2014-11-17, 11:18
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    23 Wątki
    144 Posty
    Ostatni post Współwłaściciel konta w inteligo
    przez modysta Zobacz najnowszy post
    2014-09-23, 12:27
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    121 Wątki
    617 Posty
    Ostatni post Gdzie można założyć konto w mBanku
    przez Damianbijda Zobacz najnowszy post
    2014-11-25, 10:36
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    16 Wątki
    45 Posty
    Ostatni post Proste konto osobiste w Meritum opinie
    przez topazon Zobacz najnowszy post
    2014-10-20, 10:52
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    25 Wątki
    90 Posty
    Ostatni post Konto internetowe w Millenium opinie
    przez alabaster Zobacz najnowszy post
    2014-09-29, 22:11
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    11 Wątki
    31 Posty
    Ostatni post Lokata na 6,8
    przez Panienka Zobacz najnowszy post
    2014-08-29, 22:14
  • Nordea
    Oceny kont, lokaty i kredytów w Nordea Bank Polska. Pod lupą Plan Systematycznego Oszczędzania, Nordea Ekstra Profit, Lokata Dynamiczna, Konto Nordea Spektrum i Progres. Pod lupą także każda opłata i prowizja jeśli chodzi o kredyt hipoteczny w Nordei.
    18 Wątki
    45 Posty
    Ostatni post Opinie o Banku Nordea
    przez kostek66 Zobacz najnowszy post
    2014-10-16, 14:31
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    46 Wątki
    159 Posty
    Ostatni post Czy pożyczki w pko sa są opłacalne
    przez marek1 Zobacz najnowszy post
    2014-10-18, 08:51
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    125 Wątki
    451 Posty
    Ostatni post PKO - konto za zero z "*"
    przez pawelb Zobacz najnowszy post
    2014-11-20, 13:34
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    23 Wątki
    68 Posty
    Ostatni post Szybka pożyczka w polbanku
    przez lordiss Zobacz najnowszy post
    2014-11-06, 15:57
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    17 Wątki
    44 Posty
    Ostatni post Leasing w Santader
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 20:47
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    23 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w Volkswagen Banku
    przez Joasia Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 14:58
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    24 Wątki
    69 Posty
    Ostatni post Opinie o kredycie konsolidacyjnym w Credit Agricole
    przez terminowo Zobacz najnowszy post
    2014-09-25, 12:16
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    19 Wątki
    151 Posty
    Ostatni post Czy vivus to pożyczka dla bezrobotnych
    przez klaaraaa Zobacz najnowszy post
    2014-11-20, 11:16
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    13 Wątki
    85 Posty
    Ostatni post Opinie o pożyczkach w Providencie
    przez Leila Zobacz najnowszy post
    2014-11-25, 16:01
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    7 Wątki
    29 Posty
    Ostatni post Opinie o pożyczkach VIA SMS
    przez kaasiaa Zobacz najnowszy post
    2014-10-29, 10:33
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    9 Wątki
    42 Posty
    Ostatni post Jakie koszty i opłaty w ProfiCredit
    przez kaasiaa Zobacz najnowszy post
    2014-10-29, 11:07
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    8 Wątki
    41 Posty
    Ostatni post Asa Kredyt opinie klientów
    przez RzecznikAasa Zobacz najnowszy post
    2014-11-26, 00:34
  • OK Money
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w OK Money? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    5 Wątki
    27 Posty
    Ostatni post Opinie klientów o pożyczkach w OK Money
    przez kaasiaa Zobacz najnowszy post
    2014-10-29, 10:27
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    6 Wątki
    21 Posty
    Ostatni post Czy ekspres kasa sprawdza w BIK i KRD
    przez rikicz Zobacz najnowszy post
    2014-10-08, 09:12
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    4 Wątki
    17 Posty
    Ostatni post Jakie koszty i oprocentowanie pożyczek w SMS Kredyt
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 22:03
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    19 Posty
    Ostatni post Jakie koszty w pożyczkach w inCredit
    przez kaasiaa Zobacz najnowszy post
    2014-10-29, 11:04
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    10 Wątki
    32 Posty
    Ostatni post Opinie klientów o Kredito 24
    przez kaasiaa Zobacz najnowszy post
    2014-11-03, 10:21
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    8 Wątki
    40 Posty
    Ostatni post Czy Wonga sprawdza w BIK
    przez kaasiaa Zobacz najnowszy post
    2014-11-03, 10:19
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    45 Wątki
    180 Posty
    Ostatni post Skok Stefczyka opinie
    przez oliwkaa Zobacz najnowszy post
    2014-11-17, 10:20
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Forum przegląda 9 użytkowników :: 4 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 5 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (55) było 2014-05-28, 14:07

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], TurnitinBot [Bot], Yahoo [Bot]

Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 8751 • Liczba wątków: 1999 • Liczba użytkowników: 791 • Najnowszy użytkownik: KarolKa