Zarejestruj
  • Finanse
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Forum Bankowe
    Banki w Polsce - ogólne bankowe forum dyskusyjne związane z tematami dotyczącymi finansów i polskich banków.
    204 Wątki
    1076 Posty
    Ostatni post Jakie konto dla UKSu
    przez gabdziol Zobacz najnowszy post
    2015-03-27, 21:49
  • Banki Praca
    Forum o pracy w bankach i instytucjach finansowych. Jak się pracuje w danym banku, na jakie zarobki można liczyć? Opinie i oceny byłych i obecnych pracowników banków.
    36 Wątki
    165 Posty
    Ostatni post Oferty pracy w bankach
    przez Marcin92 Zobacz najnowszy post
    2015-03-04, 19:10
  • Banki na Świecie
    Forum poświęcone bankom na świecie. W jakim banku za granicą założyć konto, a w którym wziąć kredyt. Najlepsze banki zagraniczne w Anglii, Niemczech, USA. Pytania odnośnie rozliczeń międzynarodowych.
    11 Wątki
    74 Posty
    Ostatni post kredyty hipoteczne w amerykański Bankach sprawcą kryzysu
    przez mileso Zobacz najnowszy post
    2015-03-18, 16:25
  • Kryzys Finansowy
    Przyczyny i skutki kryzysu finansowego w Polsce i na świecie. Jakie banki najbardziej narażone są na niewypłacalność i bankructwo. Kryzys w Grecji i USA. Czy polskie banki będą miały podobne problemy jak banki w Grecji czy Hiszpanii?
    15 Wątki
    86 Posty
    Ostatni post Kryzys finansowy w Polsce
    przez klok Zobacz najnowszy post
    2015-01-20, 23:38
  • Zadłużeni Forum
    Forum dla osób zadłużonych w bankach i instytucjach pozabankowych. Skuteczne metody na wyjście z długów. Negocjacje i ugody z bankami. Opinie, porady, doświadczenia. Pomoc zadłużonym online - opisz swoją sytuację.
    165 Wątki
    689 Posty
    Ostatni post Jedyne wyjście z długów to konsolidacja na nieruchomości
    przez michalinax Zobacz najnowszy post
    2015-03-26, 13:08
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    106 Wątki
    489 Posty
    Ostatni post Czy w Aliorze opłaca się inwestować w złoto
    przez Kila Zobacz najnowszy post
    2015-03-24, 20:54
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    147 Wątki
    821 Posty
    Ostatni post Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty
    przez nolanpernisom Zobacz najnowszy post
    2015-03-23, 15:47
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    17 Wątki
    178 Posty
    Ostatni post Czy Bank Pocztowy sprawdza BIK?
    przez lico Zobacz najnowszy post
    2015-02-10, 11:49
  • BGŻ
    Forum dyskusyjne o banku BGŻ: konta, kredyty, lokaty. Wspomaganie rolnictwa i rolników. Kupowanie akcji poprzez biuro maklerskie banku BGŻ. Dodaj swoją opinię o banku.
    22 Wątki
    104 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w BGŻ opinie
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:54
  • BGŻ Opitma
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    20 Wątki
    81 Posty
    Ostatni post Czy opłaca się inwestować w BGŻ Optima?
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:11
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    17 Wątki
    79 Posty
    Ostatni post Konto walutowe w BPH opinie
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 10:59
  • BNP Paribas
    Opinie o banku BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    51 Wątki
    177 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w BNP Paribas czy Getin Bank
    przez Martynna Zobacz najnowszy post
    2015-02-22, 23:21
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    53 Wątki
    269 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy w BZWBK opinie, opłaca się czy nie?
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 12:30
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    22 Wątki
    77 Posty
    Ostatni post Citi Handlowy - opłaty za konto i kartę kredytową w ...
    przez karolinak Zobacz najnowszy post
    2015-03-17, 20:14
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    57 Wątki
    146 Posty
    Ostatni post Kredyt gotówkowy w DB - to się nie opłaca
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 12:31
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    22 Wątki
    89 Posty
    Ostatni post Sprawdzam Euro Bank i cenę i co?
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 10:48
  • Biz Bank
    Oceny i recenzje produktów Biz Banku. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    35 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w FM Banku opinie
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:36
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    88 Wątki
    351 Posty
    Ostatni post Czy kredyt konsolidacyjny w Getin Banku się opłaca
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 12:24
  • Getin Online
    Forum o lokatach i kontach w GetinOnline: lokata na start, na wyścigi, tradycyjna. Oceń także konta internetowe: konto skarbonkowe i swobodne z prezentem. Czy rzeczywiście Getin Online ma najlepsze lokaty?
    21 Wątki
    91 Posty
    Ostatni post konto w get in
    przez wigi Zobacz najnowszy post
    2015-02-04, 14:26
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    26 Wątki
    123 Posty
    Ostatni post Kredyt na start + rok bez ZUS w Idea bank - czy warto? ...
    przez abaspt Zobacz najnowszy post
    2015-03-19, 15:58
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    59 Wątki
    296 Posty
    Ostatni post ROR dla studentów
    przez mudog Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 19:54
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    23 Wątki
    145 Posty
    Ostatni post Opinie na temat konta w Inteligo
    przez wigi Zobacz najnowszy post
    2015-02-04, 14:24
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    123 Wątki
    633 Posty
    Ostatni post Jak zrezygnować z konta w mBanku
    przez glog Zobacz najnowszy post
    2015-03-21, 10:53
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    16 Wątki
    50 Posty
    Ostatni post Lokata internetowa w Meritum opinie klientów
    przez wigi Zobacz najnowszy post
    2015-02-04, 14:23
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    25 Wątki
    100 Posty
    Ostatni post Konto internetowe w Millenium opinie
    przez Marcin92 Zobacz najnowszy post
    2015-03-04, 19:11
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    11 Wątki
    32 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy minimum formalności
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:04
  • Nordea
    Oceny kont, lokaty i kredytów w Nordea Bank Polska. Pod lupą Plan Systematycznego Oszczędzania, Nordea Ekstra Profit, Lokata Dynamiczna, Konto Nordea Spektrum i Progres. Pod lupą także każda opłata i prowizja jeśli chodzi o kredyt hipoteczny w Nordei.
    18 Wątki
    47 Posty
    Ostatni post Konto dla studenta a w Nordea - opinie klientów
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:34
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    46 Wątki
    163 Posty
    Ostatni post Eurokonto walutowe w PEKAO - prośba o opinie
    przez kaslok Zobacz najnowszy post
    2015-03-17, 11:28
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    125 Wątki
    459 Posty
    Ostatni post Pko kredyt obrotowy - Czy to się opłaca?
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 12:35
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    24 Wątki
    71 Posty
    Ostatni post POLBANK - kredyt niespłacalny
    przez SW1958 Zobacz najnowszy post
    2014-12-16, 17:47
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    18 Wątki
    48 Posty
    Ostatni post Santander leasing - jakie warunki
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:12
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    25 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:01
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    24 Wątki
    75 Posty
    Ostatni post Opinie o kredycie konsolidacyjnym w Credit Agricole
    przez lico Zobacz najnowszy post
    2015-02-10, 11:28
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    20 Wątki
    169 Posty
    Ostatni post terminarz spłaty w vivus
    przez rubikon Zobacz najnowszy post
    2015-03-10, 14:16
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    13 Wątki
    99 Posty
    Ostatni post Opinie o pożyczkach w Providencie
    przez alexos Zobacz najnowszy post
    2015-03-09, 01:05
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    8 Wątki
    40 Posty
    Ostatni post Jakie koszty pożyczki w VIA SMS
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 11:25
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    9 Wątki
    53 Posty
    Ostatni post Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie
    przez alexos Zobacz najnowszy post
    2015-03-09, 01:07
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    10 Wątki
    57 Posty
    Ostatni post Kolejna pożyczka w ASA kredyt - czy to się opłaca
    przez RzecznikAasa Zobacz najnowszy post
    2015-03-01, 00:34
  • Net Credit
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w Net Credit? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    5 Wątki
    33 Posty
    Ostatni post Jakie koszty w Net Credit
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:24
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    6 Wątki
    30 Posty
    Ostatni post Ekspres Kasa i oporcentowanie pożyczki?
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:04
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    6 Wątki
    22 Posty
    Ostatni post Jakie koszty i oprocentowanie pożyczek w SMS Kredyt
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:16
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    25 Posty
    Ostatni post OPINIE o pożyczkach w Incredit
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:14
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    11 Wątki
    45 Posty
    Ostatni post Koszty pożyczki w Kredito24
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:03
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    9 Wątki
    57 Posty
    Ostatni post Opinie o pożyczkach w Wonga
    przez alexos Zobacz najnowszy post
    2015-03-09, 01:00
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    45 Wątki
    186 Posty
    Ostatni post Oferta konsolidacyjna w skoku Stefczyka - opinie
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:03
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Pożyczki gotówkowe
    Dyskusje na temat pożyczek gotówkowych. Gdzie można szybko otrzymać pożyczkę? Jaki bank ma najniżej oprocentowany kredyt gotówkowy na dowolny cel?
    58 Wątki
    367 Posty
    Ostatni post Potrzebuję gotówki na spłatę zobowiazań
    przez michalinax Zobacz najnowszy post
    2015-03-26, 12:41
  • Kredyty bez BIK
    Kredyty dla osób zadłużonych figurujących w liście dłużników BIK z opóźnieniami w spłacie rat kredytów. Które banki nie sprawdzają BIK? Na co zwracać uwagę przy wyborze.
    57 Wątki
    275 Posty
    Ostatni post Nowe pożyczki pozabankowe, Bez BIK i KRD!
    przez kred24 Zobacz najnowszy post
    2015-03-26, 21:20
  • Pożyczki dla zadłużonych
    Forum o pożyczkach dla osób zadłużonych. Gdzie najtańsza pożyczka dla zadłużonego w bankach? Jak tanio skonsolidować swoje długi. Opinie i doświadczenia.
    23 Wątki
    90 Posty
    Ostatni post Jak uporać się z chwilówkami?
    przez adazawal Zobacz najnowszy post
    2015-03-09, 15:48
  • Kredyty konsolidacyjne
    Konsolidacja wielu kredytów i zadłużeń w jeden w praktyce. Co zrobić by połączyć swoje kredyty w jeden tani i płacić mniejszą ratę kredytu.
    28 Wątki
    107 Posty
    Ostatni post Konsolidacja pod hipoteke
    przez Camilio28 Zobacz najnowszy post
    2015-02-15, 17:10
  • Kredyty hipoteczne
    Bankowe kredyty hipoteczne: budowlane, mieszkaniowe i na zakup działki. Ranking banków jeśli chodzi o oprocentowanie, opłaty oraz najniższą marżę.
    55 Wątki
    195 Posty
    Ostatni post Odmowa kredytu hipotecznego - co robić
    przez wigi Zobacz najnowszy post
    2015-02-04, 14:15
  • Ogłoszenia finansowe
    Darmowe ogłoszenia finansowe z takich dziedzin jak: banki, kredyty, lokaty, rachunki bankowe. Jest to jedyne forum w którym można reklamować swoje usługi.
    40 Wątki
    90 Posty
    Ostatni post Chwilówki przez internet porównanie
    przez ktcmp Zobacz najnowszy post
    2015-03-24, 10:38
  • Sprawy techniczne
    Dział związany ze sprawami technicznymi na forum. Kontakt z administracją forum banki-opinie.info.
    2 Wątki
    2 Posty
    Ostatni post Regulamin
    przez Admin Zobacz najnowszy post
    2013-11-13, 12:49

Kto przegląda forum

Forum przegląda 11 użytkowników :: 1 zidentyfikowany, 0 ukrytych i 10 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (171) było 2015-02-20, 08:19

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]

Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 9286 • Liczba wątków: 2034 • Liczba użytkowników: 948 • Najnowszy użytkownik: gabdziol