Zarejestruj
  • Finanse
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Forum Bankowe
    Banki w Polsce - ogólne bankowe forum dyskusyjne związane z tematami dotyczącymi finansów i polskich banków.
    200 Wątki
    1045 Posty
    Ostatni post Czy szybki kredyt bez biku dostanę w banku?
    przez oponek Zobacz najnowszy post
    2014-12-16, 21:11
  • Banki Praca
    Forum o pracy w bankach i instytucjach finansowych. Jak się pracuje w danym banku, na jakie zarobki można liczyć? Opinie i oceny byłych i obecnych pracowników banków.
    35 Wątki
    162 Posty
    Ostatni post Oferty pracy w bankach
    przez Iwan290 Zobacz najnowszy post
    2014-12-03, 18:40
  • Banki na Świecie
    Forum poświęcone bankom na świecie. W jakim banku za granicą założyć konto, a w którym wziąć kredyt. Najlepsze banki zagraniczne w Anglii, Niemczech, USA. Pytania odnośnie rozliczeń międzynarodowych.
    11 Wątki
    71 Posty
    Ostatni post Wspólny bank nadzorujący Unie Europejską
    przez karoll Zobacz najnowszy post
    2014-11-27, 10:54
  • Kryzys Finansowy
    Przyczyny i skutki kryzysu finansowego w Polsce i na świecie. Jakie banki najbardziej narażone są na niewypłacalność i bankructwo. Kryzys w Grecji i USA. Czy polskie banki będą miały podobne problemy jak banki w Grecji czy Hiszpanii?
    15 Wątki
    84 Posty
    Ostatni post Jak kryzys odbił się na Was?
    przez ksiaz Zobacz najnowszy post
    2014-12-02, 17:53
  • Zadłużeni Forum
    Forum dla osób zadłużonych w bankach i instytucjach pozabankowych. Skuteczne metody na wyjście z długów. Negocjacje i ugody z bankami. Opinie, porady, doświadczenia. Pomoc zadłużonym online - opisz swoją sytuację.
    162 Wątki
    637 Posty
    Ostatni post Stowarzyszenie Pomocy Dłużnikom
    przez adela Zobacz najnowszy post
    2014-12-18, 14:50
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    105 Wątki
    468 Posty
    Ostatni post Czy dostanę kredyt dla firm szybki ?
    przez Jann Zobacz najnowszy post
    2014-12-14, 14:59
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    147 Wątki
    811 Posty
    Ostatni post Wpłacanie euro na konto walutowe
    przez luk999000 Zobacz najnowszy post
    2014-12-21, 17:25
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    17 Wątki
    175 Posty
    Ostatni post Konto oszczędnościowe w pocztowym
    przez ksiaz Zobacz najnowszy post
    2014-12-02, 17:54
  • BGŻ
    Forum dyskusyjne o banku BGŻ: konta, kredyty, lokaty. Wspomaganie rolnictwa i rolników. Kupowanie akcji poprzez biuro maklerskie banku BGŻ. Dodaj swoją opinię o banku.
    22 Wątki
    97 Posty
    Ostatni post Czy w BGŻ opłacają się kredyty hipoteczne - proszę o opinie
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 14:15
  • BGŻ Opitma
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    20 Wątki
    79 Posty
    Ostatni post Lokata bezkarna 6,5%
    przez karoll Zobacz najnowszy post
    2014-11-27, 11:39
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    16 Wątki
    70 Posty
    Ostatni post konto dla studenta w BPH
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 14:06
  • BNP Paribas
    Opinie o banku BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    51 Wątki
    170 Posty
    Ostatni post Najtańszy kredyt gotówkowy 9,9% w BNP
    przez karoll Zobacz najnowszy post
    2014-11-27, 11:42
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    53 Wątki
    259 Posty
    Ostatni post Konto walutowe w BZWBK opinie, czy warto, jakie opłaty?
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 13:59
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    21 Wątki
    69 Posty
    Ostatni post konsolidacja w citi hadnlowy - jest taka opcja ?
    przez terminowo Zobacz najnowszy post
    2014-09-25, 12:23
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    57 Wątki
    140 Posty
    Ostatni post dbNET w Deutsche Bank opinie klientów
    przez kaper Zobacz najnowszy post
    2014-10-13, 13:48
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    22 Wątki
    84 Posty
    Ostatni post Kredyt na remont w Euro Banku
    przez marek1 Zobacz najnowszy post
    2014-10-18, 08:56
  • Biz Bank
    Oceny i recenzje produktów Biz Banku. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    34 Posty
    Ostatni post Czy FM Bank oferuje tylko Bankowość dla małych firm
    przez Malinga Zobacz najnowszy post
    2014-10-01, 17:04
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    88 Wątki
    342 Posty
    Ostatni post Prośba o opinie - pożyczka gotówkowa w Getin Banku
    przez kaasiaa Zobacz najnowszy post
    2014-11-03, 10:10
  • Getin Online
    Forum o lokatach i kontach w GetinOnline: lokata na start, na wyścigi, tradycyjna. Oceń także konta internetowe: konto skarbonkowe i swobodne z prezentem. Czy rzeczywiście Getin Online ma najlepsze lokaty?
    20 Wątki
    88 Posty
    Ostatni post Lokata 7,5% w Getin Bank
    przez miszczunio Zobacz najnowszy post
    2014-09-15, 21:17
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    26 Wątki
    118 Posty
    Ostatni post Faktoring w Idea Banku , prawdziwe opinie i koszty tej usługi
    przez kylon Zobacz najnowszy post
    2014-11-25, 02:29
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    59 Wątki
    286 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w ING
    przez oliwkaa Zobacz najnowszy post
    2014-11-17, 11:18
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    23 Wątki
    144 Posty
    Ostatni post Współwłaściciel konta w inteligo
    przez modysta Zobacz najnowszy post
    2014-09-23, 12:27
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    122 Wątki
    619 Posty
    Ostatni post Kredyt gotówkowy w mbanku - jakie koszty, czy się opłaca?
    przez gambit Zobacz najnowszy post
    2014-12-12, 13:53
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    16 Wątki
    47 Posty
    Ostatni post Proste konto osobiste w Meritum opinie
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 14:27
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    25 Wątki
    90 Posty
    Ostatni post Konto internetowe w Millenium opinie
    przez alabaster Zobacz najnowszy post
    2014-09-29, 22:11
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    11 Wątki
    31 Posty
    Ostatni post Lokata na 6,8
    przez Panienka Zobacz najnowszy post
    2014-08-29, 22:14
  • Nordea
    Oceny kont, lokaty i kredytów w Nordea Bank Polska. Pod lupą Plan Systematycznego Oszczędzania, Nordea Ekstra Profit, Lokata Dynamiczna, Konto Nordea Spektrum i Progres. Pod lupą także każda opłata i prowizja jeśli chodzi o kredyt hipoteczny w Nordei.
    18 Wątki
    45 Posty
    Ostatni post Opinie o Banku Nordea
    przez kostek66 Zobacz najnowszy post
    2014-10-16, 14:31
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    46 Wątki
    160 Posty
    Ostatni post Kredyt hipoteczny w Pekao
    przez Kinia Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 12:38
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    125 Wątki
    451 Posty
    Ostatni post PKO - konto za zero z "*"
    przez pawelb Zobacz najnowszy post
    2014-11-20, 13:34
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    24 Wątki
    71 Posty
    Ostatni post POLBANK - kredyt niespłacalny
    przez SW1958 Zobacz najnowszy post
    2014-12-16, 17:47
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    18 Wątki
    46 Posty
    Ostatni post Konto studenckie w Santanderze
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 12:55
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    23 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w Volkswagen Banku
    przez Joasia Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 14:58
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    24 Wątki
    69 Posty
    Ostatni post Opinie o kredycie konsolidacyjnym w Credit Agricole
    przez terminowo Zobacz najnowszy post
    2014-09-25, 12:16
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    19 Wątki
    155 Posty
    Ostatni post Faktyczne koszty pożyczki w Vivus
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 12:50
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    13 Wątki
    89 Posty
    Ostatni post Opinie o pożyczkach w Providencie
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 13:03
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    8 Wątki
    33 Posty
    Ostatni post VIA sms pożyczki za darmo
    przez pozyczkasa Zobacz najnowszy post
    2014-12-06, 12:22
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    9 Wątki
    43 Posty
    Ostatni post Pożyczka w Profi Credit - koszty, oprocentowanie i prowizje
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 12:16
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    9 Wątki
    45 Posty
    Ostatni post Ile można pożyczyć w Asa Kredyt?
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 13:24
  • OK Money
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w OK Money? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    5 Wątki
    28 Posty
    Ostatni post CZY OK Money sprawdza w BIK
    przez Kinia Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 12:28
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    6 Wątki
    23 Posty
    Ostatni post Opinie o Ekspres Kasa
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 13:29
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    5 Wątki
    19 Posty
    Ostatni post Jak wygląda pożyczka w SMS Kredyt?
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 13:37
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    20 Posty
    Ostatni post Jakie koszty w pożyczkach w inCredit
    przez Kinia Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 12:35
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    11 Wątki
    36 Posty
    Ostatni post Negatywne opinie o Kredito24
    przez oponek Zobacz najnowszy post
    2014-11-29, 00:17
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    9 Wątki
    45 Posty
    Ostatni post kiedy można pożyczyć kolejną pożyczkę w wonga.com?
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 13:48
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    45 Wątki
    183 Posty
    Ostatni post Czy skoki sprawdzają BIK
    przez karoll Zobacz najnowszy post
    2014-11-27, 11:59
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Pożyczki gotówkowe
    Dyskusje na temat pożyczek gotówkowych. Gdzie można szybko otrzymać pożyczkę? Jaki bank ma najniżej oprocentowany kredyt gotówkowy na dowolny cel?
    56 Wątki
    353 Posty
    Ostatni post Pozyczka 5000zl
    przez oponek Zobacz najnowszy post
    2014-12-02, 23:10
  • Kredyty bez BIK
    Kredyty dla osób zadłużonych figurujących w liście dłużników BIK z opóźnieniami w spłacie rat kredytów. Które banki nie sprawdzają BIK? Na co zwracać uwagę przy wyborze.
    55 Wątki
    255 Posty
    Ostatni post Zadłużenie w BIK, gdzie dostanę kredyt
    przez kriz Zobacz najnowszy post
    2014-12-18, 17:23
  • Pożyczki dla zadłużonych
    Forum o pożyczkach dla osób zadłużonych. Gdzie najtańsza pożyczka dla zadłużonego w bankach? Jak tanio skonsolidować swoje długi. Opinie i doświadczenia.
    21 Wątki
    75 Posty
    Ostatni post kto oferuje kredyt dla zadłużonych firm
    przez Jann Zobacz najnowszy post
    2014-12-14, 15:03
  • Kredyty konsolidacyjne
    Konsolidacja wielu kredytów i zadłużeń w jeden w praktyce. Co zrobić by połączyć swoje kredyty w jeden tani i płacić mniejszą ratę kredytu.
    26 Wątki
    101 Posty
    Ostatni post Na jakich zasadach bank odmawia konsolidacji?
    przez kredytpolska Zobacz najnowszy post
    2014-11-19, 19:08
  • Kredyty hipoteczne
    Bankowe kredyty hipoteczne: budowlane, mieszkaniowe i na zakup działki. Ranking banków jeśli chodzi o oprocentowanie, opłaty oraz najniższą marżę.
    54 Wątki
    190 Posty
    Ostatni post Najtańsze kredyty hipoteczne
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 14:10
  • Ogłoszenia finansowe
    Darmowe ogłoszenia finansowe z takich dziedzin jak: banki, kredyty, lokaty, rachunki bankowe. Jest to jedyne forum w którym można reklamować swoje usługi.
    33 Wątki
    78 Posty
    Ostatni post Pozyczka społecznościowa
    przez basia Zobacz najnowszy post
    2014-12-20, 22:07
  • Sprawy techniczne
    Dział związany ze sprawami technicznymi na forum. Kontakt z administracją forum banki-opinie.info.
    2 Wątki
    2 Posty
    Ostatni post Regulamin
    przez Admin Zobacz najnowszy post
    2013-11-13, 12:49

Kto przegląda forum

Forum przegląda 7 użytkowników :: 3 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 4 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (55) było 2014-05-28, 14:07

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]

Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 8858 • Liczba wątków: 2002 • Liczba użytkowników: 819 • Najnowszy użytkownik: luk999000