Zarejestruj
  • Finanse
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Forum Bankowe
    Banki w Polsce - ogólne bankowe forum dyskusyjne związane z tematami dotyczącymi finansów i polskich banków.
    198 Wątki
    968 Posty
    Ostatni post Ciekawa strona byłego pracownika PKO BP o inwestowaniu na ...
    przez JurekE Zobacz najnowszy post
    2014-09-20, 20:35
  • Banki Praca
    Forum o pracy w bankach i instytucjach finansowych. Jak się pracuje w danym banku, na jakie zarobki można liczyć? Opinie i oceny byłych i obecnych pracowników banków.
    29 Wątki
    141 Posty
    Ostatni post Przedstawiciel Banku - praca
    przez pandzik Zobacz najnowszy post
    2014-09-16, 17:56
  • Banki na Świecie
    Forum poświęcone bankom na świecie. W jakim banku za granicą założyć konto, a w którym wziąć kredyt. Najlepsze banki zagraniczne w Anglii, Niemczech, USA. Pytania odnośnie rozliczeń międzynarodowych.
    11 Wątki
    65 Posty
    Ostatni post Jakie Banki na świecie mają najwięcej złota
    przez Ciesla Zobacz najnowszy post
    2014-09-18, 10:27
  • Kryzys Finansowy
    Przyczyny i skutki kryzysu finansowego w Polsce i na świecie. Jakie banki najbardziej narażone są na niewypłacalność i bankructwo. Kryzys w Grecji i USA. Czy polskie banki będą miały podobne problemy jak banki w Grecji czy Hiszpanii?
    13 Wątki
    71 Posty
    Ostatni post Jak kryzys odbił się na bankach
    przez Ciesla Zobacz najnowszy post
    2014-09-18, 10:08
  • Zadłużeni Forum
    Forum dla osób zadłużonych w bankach i instytucjach pozabankowych. Skuteczne metody na wyjście z długów. Negocjacje i ugody z bankami. Opinie, porady, doświadczenia. Pomoc zadłużonym online - opisz swoją sytuację.
    161 Wątki
    610 Posty
    Ostatni post Jak wyjść z długów? Porady sprawdzone w praktyce.
    przez BezDlugow Zobacz najnowszy post
    2014-09-21, 19:14
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    103 Wątki
    447 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w Alior Banku Opinie
    przez gregor Zobacz najnowszy post
    2014-09-19, 10:28
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    146 Wątki
    784 Posty
    Ostatni post Najlepsze i najtańsze konto osobiste w T-Mobile
    przez torrent Zobacz najnowszy post
    2014-09-13, 19:05
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    17 Wątki
    155 Posty
    Ostatni post Konto dla Seniora w pocztowym
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:57
  • BGŻ
    Forum dyskusyjne o banku BGŻ: konta, kredyty, lokaty. Wspomaganie rolnictwa i rolników. Kupowanie akcji poprzez biuro maklerskie banku BGŻ. Dodaj swoją opinię o banku.
    22 Wątki
    95 Posty
    Ostatni post Czy w BGŻ opłacają się kredyty hipoteczne - proszę o opinie
    przez marek1 Zobacz najnowszy post
    2014-09-12, 04:56
  • BGŻ Opitma
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    20 Wątki
    77 Posty
    Ostatni post Lokata bezkarna 6,5%
    przez Mets Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:22
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    16 Wątki
    66 Posty
    Ostatni post Czy bank BPH sprawdza bik?
    przez Mets Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:03
  • BNP Paribas
    Opinie o banku BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    51 Wątki
    163 Posty
    Ostatni post Przychylne opinie o paribas
    przez gregor Zobacz najnowszy post
    2014-09-19, 10:37
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    53 Wątki
    243 Posty
    Ostatni post Bankomat BZWBK się zaciął - co robić?
    przez gregor Zobacz najnowszy post
    2014-09-19, 10:47
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    21 Wątki
    68 Posty
    Ostatni post konsolidacja w citi hadnlowy - jest taka opcja ?
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:43
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    55 Wątki
    136 Posty
    Ostatni post Kredyt hipoteczny Deutsche Bank zapisy w umowie kredytowej
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 20:54
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    22 Wątki
    83 Posty
    Ostatni post Mam spóźnioną ratę w eurobanku o 10 dni - co mi grozi?
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:42
  • FM Bank
    Oceny i recenzje produktów FM Banku: konto na 5tke czy fm lokata. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    33 Posty
    Ostatni post Kredyt w FM Banku
    przez Joasia Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 17:00
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    88 Wątki
    338 Posty
    Ostatni post Uczciwe opinie
    przez miszczunio Zobacz najnowszy post
    2014-09-15, 21:19
  • Getin Online
    Forum o lokatach i kontach w GetinOnline: lokata na start, na wyścigi, tradycyjna. Oceń także konta internetowe: konto skarbonkowe i swobodne z prezentem. Czy rzeczywiście Getin Online ma najlepsze lokaty?
    20 Wątki
    88 Posty
    Ostatni post Lokata 7,5% w Getin Bank
    przez miszczunio Zobacz najnowszy post
    2014-09-15, 21:17
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    25 Wątki
    108 Posty
    Ostatni post Faktoring w Idea Banku , prawdziwe opinie i koszty tej usługi
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:55
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    56 Wątki
    273 Posty
    Ostatni post LOKATY W ING banku śląskim
    przez gregor Zobacz najnowszy post
    2014-09-19, 10:40
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    22 Wątki
    142 Posty
    Ostatni post Konto Inteligo - numer 1 w oczach ekspertów - jak prawda?
    przez Terenia Zobacz najnowszy post
    2014-09-17, 14:31
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    121 Wątki
    608 Posty
    Ostatni post mBank czy T-Mobile? Wasze opinie które konto jest lepsze i ...
    przez Mets Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:14
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    16 Wątki
    44 Posty
    Ostatni post Meritum Bank opinie
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:05
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    25 Wątki
    89 Posty
    Ostatni post Szybka pożyczka gotówkowa w Millenium opinie klientów
    przez KorpoSzymon Zobacz najnowszy post
    2014-09-08, 13:16
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    11 Wątki
    31 Posty
    Ostatni post Lokata na 6,8
    przez Panienka Zobacz najnowszy post
    2014-08-29, 22:14
  • Nordea
    Oceny kont, lokaty i kredytów w Nordea Bank Polska. Pod lupą Plan Systematycznego Oszczędzania, Nordea Ekstra Profit, Lokata Dynamiczna, Konto Nordea Spektrum i Progres. Pod lupą także każda opłata i prowizja jeśli chodzi o kredyt hipoteczny w Nordei.
    18 Wątki
    42 Posty
    Ostatni post czy warto otworzyć w nordea rachunek walutowy
    przez Ciesla Zobacz najnowszy post
    2014-09-18, 10:10
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    46 Wątki
    158 Posty
    Ostatni post Czy pożyczki w pko sa są opłacalne
    przez gregor Zobacz najnowszy post
    2014-09-19, 10:41
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    125 Wątki
    440 Posty
    Ostatni post Ciekawa strona byłego pracownika PKO BP o inwestowaniu na ...
    przez JurekE Zobacz najnowszy post
    2014-09-20, 20:35
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    23 Wątki
    66 Posty
    Ostatni post Opinie o Raiffeisen Banku
    przez bubi Zobacz najnowszy post
    2014-09-15, 10:38
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    17 Wątki
    44 Posty
    Ostatni post Leasing w Santader
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 20:47
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    23 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w Volkswagen Banku
    przez Joasia Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 14:58
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    23 Wątki
    66 Posty
    Ostatni post Opinie o Banku Credit Agricole
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 22:01
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    19 Wątki
    130 Posty
    Ostatni post Darmowa pożyczka w VIVUS
    przez alfredzik Zobacz najnowszy post
    2014-09-19, 18:41
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    12 Wątki
    79 Posty
    Ostatni post Koszty pożyczki w Providencie - opłaty, oprocentowanie, prowizje
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:35
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    7 Wątki
    28 Posty
    Ostatni post Opinie o pożyczkach VIA SMS
    przez tadek12 Zobacz najnowszy post
    2014-08-31, 23:42
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    8 Wątki
    35 Posty
    Ostatni post Uwaga na pożyczki w Profi Credit
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:22
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    8 Wątki
    28 Posty
    Ostatni post Asa Kredyt oprocentowanie
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:19
  • OK Money
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w OK Money? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    5 Wątki
    26 Posty
    Ostatni post Opinie klientów o pożyczkach w OK Money
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:32
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    5 Wątki
    19 Posty
    Ostatni post Opinie o Ekspres Kasa
    przez piotrk Zobacz najnowszy post
    2014-09-12, 22:20
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    4 Wątki
    17 Posty
    Ostatni post Jakie koszty i oprocentowanie pożyczek w SMS Kredyt
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 22:03
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    17 Posty
    Ostatni post Jakie koszty w pożyczkach w inCredit
    przez Joasia Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 16:22
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    10 Wątki
    27 Posty
    Ostatni post Opinie klientów o Kredito 24
    przez titanek Zobacz najnowszy post
    2014-09-04, 10:21
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    8 Wątki
    35 Posty
    Ostatni post możliwość negocjacji warunków z wonga
    przez tyfcio Zobacz najnowszy post
    2014-09-17, 23:06
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    45 Wątki
    172 Posty
    Ostatni post Czy ktoś inwestował w Finroyal
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:24
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Forum przegląda 11 użytkowników :: 2 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 9 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (55) było 2014-05-28, 14:07

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 8364 • Liczba wątków: 1958 • Liczba użytkowników: 714 • Najnowszy użytkownik: BezDlugow