Zarejestruj
  • Finanse
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Forum Bankowe
    Banki w Polsce - ogólne bankowe forum dyskusyjne związane z tematami dotyczącymi finansów i polskich banków.
    201 Wątki
    1059 Posty
    Ostatni post Archiwizacja dokumentów firmowych pośrednictwo finansowe
    przez klarkson Zobacz najnowszy post
    2015-01-28, 12:09
  • Banki Praca
    Forum o pracy w bankach i instytucjach finansowych. Jak się pracuje w danym banku, na jakie zarobki można liczyć? Opinie i oceny byłych i obecnych pracowników banków.
    35 Wątki
    164 Posty
    Ostatni post Czy dostanę pracę w Banku
    przez errrrr Zobacz najnowszy post
    2015-01-28, 13:38
  • Banki na Świecie
    Forum poświęcone bankom na świecie. W jakim banku za granicą założyć konto, a w którym wziąć kredyt. Najlepsze banki zagraniczne w Anglii, Niemczech, USA. Pytania odnośnie rozliczeń międzynarodowych.
    11 Wątki
    72 Posty
    Ostatni post Inwestycje w największych, światowych bankach
    przez dert Zobacz najnowszy post
    2015-01-22, 00:00
  • Kryzys Finansowy
    Przyczyny i skutki kryzysu finansowego w Polsce i na świecie. Jakie banki najbardziej narażone są na niewypłacalność i bankructwo. Kryzys w Grecji i USA. Czy polskie banki będą miały podobne problemy jak banki w Grecji czy Hiszpanii?
    15 Wątki
    86 Posty
    Ostatni post Kryzys finansowy w Polsce
    przez klok Zobacz najnowszy post
    2015-01-20, 23:38
  • Zadłużeni Forum
    Forum dla osób zadłużonych w bankach i instytucjach pozabankowych. Skuteczne metody na wyjście z długów. Negocjacje i ugody z bankami. Opinie, porady, doświadczenia. Pomoc zadłużonym online - opisz swoją sytuację.
    163 Wątki
    674 Posty
    Ostatni post Kredyt dla zadłużonych bez zdolności kredytowej
    przez edward Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 13:54
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    105 Wątki
    473 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w Alior Banku Opinie
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:40
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    147 Wątki
    814 Posty
    Ostatni post Karta kredytowa w T-Mobile
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:24
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    17 Wątki
    176 Posty
    Ostatni post Pocztowa karta kredytowa
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:27
  • BGŻ
    Forum dyskusyjne o banku BGŻ: konta, kredyty, lokaty. Wspomaganie rolnictwa i rolników. Kupowanie akcji poprzez biuro maklerskie banku BGŻ. Dodaj swoją opinię o banku.
    22 Wątki
    100 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w BGŻ opinie
    przez wilkosz Zobacz najnowszy post
    2015-01-23, 10:30
  • BGŻ Opitma
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    20 Wątki
    80 Posty
    Ostatni post Lokata bezkarna 6,5%
    przez dagmarazych Zobacz najnowszy post
    2015-01-08, 14:38
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    17 Wątki
    72 Posty
    Ostatni post Kredyt konsolidacyjny w BPH koszty i opinie klientów
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:10
  • BNP Paribas
    Opinie o banku BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    51 Wątki
    171 Posty
    Ostatni post iGotówka w BNP Paribas - opinie, oceny, prawdziwe koszty
    przez wilkosz Zobacz najnowszy post
    2015-01-23, 10:57
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    53 Wątki
    263 Posty
    Ostatni post Kredyt gotówkowy w BZWBK - opinie klientów
    przez wilkosz Zobacz najnowszy post
    2015-01-23, 10:48
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    21 Wątki
    72 Posty
    Ostatni post Opinie o Banku city Handlowy
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:29
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    57 Wątki
    145 Posty
    Ostatni post Kredyt hipoteczny w Deutsche Banku - jakie oprocentowanie i ...
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:17
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    22 Wątki
    85 Posty
    Ostatni post Czy Eurobank ma konta dla studentów?
    przez AdamPiek Zobacz najnowszy post
    2014-12-23, 23:44
  • Biz Bank
    Oceny i recenzje produktów Biz Banku. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    35 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w FM Banku opinie
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:36
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    88 Wątki
    345 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w Getin Bank czy warto?
    przez wilkosz Zobacz najnowszy post
    2015-01-23, 11:07
  • Getin Online
    Forum o lokatach i kontach w GetinOnline: lokata na start, na wyścigi, tradycyjna. Oceń także konta internetowe: konto skarbonkowe i swobodne z prezentem. Czy rzeczywiście Getin Online ma najlepsze lokaty?
    21 Wątki
    89 Posty
    Ostatni post konto w get in
    przez mcgosia Zobacz najnowszy post
    2014-12-23, 10:57
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    26 Wątki
    119 Posty
    Ostatni post Kredyt inwestycyjny w Idea Banku - czy warto?
    przez wilkosz Zobacz najnowszy post
    2015-01-23, 11:09
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    59 Wątki
    287 Posty
    Ostatni post ING Kredyt gotówkowy - jakie opinie, czy warto?
    przez wilkosz Zobacz najnowszy post
    2015-01-23, 11:08
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    23 Wątki
    144 Posty
    Ostatni post Współwłaściciel konta w inteligo
    przez modysta Zobacz najnowszy post
    2014-09-23, 12:27
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    123 Wątki
    622 Posty
    Ostatni post mPLAN hipoteczny - opinie czy warto brać ten kredyt?
    przez wilkosz Zobacz najnowszy post
    2015-01-23, 11:06
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    16 Wątki
    47 Posty
    Ostatni post Proste konto osobiste w Meritum opinie
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 14:27
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    25 Wątki
    93 Posty
    Ostatni post Szybka pożyczka gotówkowa w Millenium opinie klientów
    przez wilkosz Zobacz najnowszy post
    2015-01-23, 11:02
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    11 Wątki
    32 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy minimum formalności
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:04
  • Nordea
    Oceny kont, lokaty i kredytów w Nordea Bank Polska. Pod lupą Plan Systematycznego Oszczędzania, Nordea Ekstra Profit, Lokata Dynamiczna, Konto Nordea Spektrum i Progres. Pod lupą także każda opłata i prowizja jeśli chodzi o kredyt hipoteczny w Nordei.
    18 Wątki
    47 Posty
    Ostatni post Konto dla studenta a w Nordea - opinie klientów
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:34
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    46 Wątki
    161 Posty
    Ostatni post Srebrna karta kredytowa w PeKaO
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:23
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    125 Wątki
    453 Posty
    Ostatni post Konto za Zero w PKO BP - opinie klientów, opłaty, haczyki
    przez wilkosz Zobacz najnowszy post
    2015-01-23, 10:54
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    25 Wątki
    73 Posty
    Ostatni post OSTRZEŻENIE: Uważajcie na Raiffeisen Polbank
    przez errrrr Zobacz najnowszy post
    2015-01-28, 14:56
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    18 Wątki
    47 Posty
    Ostatni post Santander Bank opinie
    przez Tudor707 Zobacz najnowszy post
    2015-01-04, 15:49
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    24 Posty
    Ostatni post Plus konto oszczędnościowe w Volkswagen Banku
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:31
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    24 Wątki
    72 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w CA czy warto?
    przez wilkosz Zobacz najnowszy post
    2015-01-23, 11:05
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    19 Wątki
    156 Posty
    Ostatni post Pożyczki VIVUS - opinie klientów
    przez wilkosz Zobacz najnowszy post
    2015-01-23, 11:10
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    13 Wątki
    90 Posty
    Ostatni post Koszty pożyczki w Providencie - opłaty, oprocentowanie, prowizje
    przez wilkosz Zobacz najnowszy post
    2015-01-23, 11:12
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    8 Wątki
    33 Posty
    Ostatni post VIA sms pożyczki za darmo
    przez pozyczkasa Zobacz najnowszy post
    2014-12-06, 12:22
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    9 Wątki
    43 Posty
    Ostatni post Pożyczka w Profi Credit - koszty, oprocentowanie i prowizje
    przez Mikolajek Zobacz najnowszy post
    2014-11-28, 12:16
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    9 Wątki
    47 Posty
    Ostatni post Asa Kredyt oprocentowanie
    przez wilkosz Zobacz najnowszy post
    2015-01-23, 10:53
  • OK Money
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w OK Money? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    5 Wątki
    29 Posty
    Ostatni post Jakie koszty w Ok Money
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:00
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    6 Wątki
    25 Posty
    Ostatni post Koszty pożyczki w Ekspres Kasa
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 10:58
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    5 Wątki
    20 Posty
    Ostatni post SMS Kredyt - opinie klientów
    przez wilkosz Zobacz najnowszy post
    2015-01-23, 10:50
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    23 Posty
    Ostatni post Jakie koszty w pożyczkach w inCredit
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 10:54
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    11 Wątki
    39 Posty
    Ostatni post Koszty pożyczki w Kredito24
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 10:52
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    9 Wątki
    48 Posty
    Ostatni post Warunki spłaty w WONGA
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 10:49
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    45 Wątki
    184 Posty
    Ostatni post Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:02
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Ogłoszenia finansowe
    Darmowe ogłoszenia finansowe z takich dziedzin jak: banki, kredyty, lokaty, rachunki bankowe. Jest to jedyne forum w którym można reklamować swoje usługi.
    35 Wątki
    83 Posty
    Ostatni post Inwestowanie a giełda
    przez MarekSz Zobacz najnowszy post
    2015-01-22, 17:02
  • Sprawy techniczne
    Dział związany ze sprawami technicznymi na forum. Kontakt z administracją forum banki-opinie.info.
    2 Wątki
    2 Posty
    Ostatni post Regulamin
    przez Admin Zobacz najnowszy post
    2013-11-13, 12:49

Kto przegląda forum

Forum przegląda 5 użytkowników :: 2 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 3 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (150) było 2015-01-21, 06:25

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 9027 • Liczba wątków: 2014 • Liczba użytkowników: 858 • Najnowszy użytkownik: andrew354