Zarejestruj
  • Finanse
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Forum Bankowe
    Banki w Polsce - ogólne bankowe forum dyskusyjne związane z tematami dotyczącymi finansów i polskich banków.
    195 Wątki
    924 Posty
    Ostatni post Banki i lokaty opinie
    przez kupiecMB Zobacz najnowszy post
    2014-07-20, 08:57
  • Banki Praca
    Forum o pracy w bankach i instytucjach finansowych. Jak się pracuje w danym banku, na jakie zarobki można liczyć? Opinie i oceny byłych i obecnych pracowników banków.
    28 Wątki
    134 Posty
    Ostatni post Czy dostanę pracę w Banku
    przez watchowy Zobacz najnowszy post
    2014-07-02, 10:20
  • Banki na Świecie
    Forum poświęcone bankom na świecie. W jakim banku za granicą założyć konto, a w którym wziąć kredyt. Najlepsze banki zagraniczne w Anglii, Niemczech, USA. Pytania odnośnie rozliczeń międzynarodowych.
    10 Wątki
    57 Posty
    Ostatni post Banki polskie w Polsce?
    przez cola Zobacz najnowszy post
    2014-07-16, 11:34
  • Kryzys Finansowy
    Przyczyny i skutki kryzysu finansowego w Polsce i na świecie. Jakie banki najbardziej narażone są na niewypłacalność i bankructwo. Kryzys w Grecji i USA. Czy polskie banki będą miały podobne problemy jak banki w Grecji czy Hiszpanii?
    12 Wątki
    65 Posty
    Ostatni post Czy już po kryzysie
    przez marce Zobacz najnowszy post
    2014-07-01, 10:31
  • Zadłużeni Forum
    Forum dla osób zadłużonych w bankach i instytucjach pozabankowych. Skuteczne metody na wyjście z długów. Negocjacje i ugody z bankami. Opinie, porady, doświadczenia. Pomoc zadłużonym online - opisz swoją sytuację.
    160 Wątki
    572 Posty
    Ostatni post Mama zrobiła długów na sume ok. 150 tys zł, czy coś mi grozi
    przez opokol Zobacz najnowszy post
    2014-07-23, 13:54
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    103 Wątki
    437 Posty
    Ostatni post Pożyczka z gwarancją najniższej raty
    przez dollar Zobacz najnowszy post
    2014-07-22, 13:57
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    146 Wątki
    772 Posty
    Ostatni post Gdzie w T-Mobile wpłata gotówki
    przez Agnieszka Zobacz najnowszy post
    2014-07-15, 09:07
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    17 Wątki
    151 Posty
    Ostatni post Kredyty w pocztowym
    przez opokol Zobacz najnowszy post
    2014-07-23, 14:07
  • BGŻ
    Forum dyskusyjne o banku BGŻ: konta, kredyty, lokaty. Wspomaganie rolnictwa i rolników. Kupowanie akcji poprzez biuro maklerskie banku BGŻ. Dodaj swoją opinię o banku.
    21 Wątki
    88 Posty
    Ostatni post Zmiana limitu wypłat w BGŻ
    przez opiniowiec Zobacz najnowszy post
    2014-06-17, 08:46
  • BGŻ Opitma
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    20 Wątki
    74 Posty
    Ostatni post Konto osobiste do rozliczeń w BGŻ optmia
    przez zaneta Zobacz najnowszy post
    2014-05-30, 08:25
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    15 Wątki
    63 Posty
    Ostatni post Kredyt gotówkowy w BPH opinie
    przez zaneta Zobacz najnowszy post
    2014-05-30, 08:17
  • BNP Paribas
    Opinie o banku BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    48 Wątki
    152 Posty
    Ostatni post Kredyt konsolidacyjny w BNP Paribas opinie klientów
    przez rybunka Zobacz najnowszy post
    2014-07-10, 12:11
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    50 Wątki
    225 Posty
    Ostatni post Klienci BZ WBK
    przez grasa Zobacz najnowszy post
    2014-07-17, 10:05
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    20 Wątki
    63 Posty
    Ostatni post Pakiet CitiKonto w Citi Handlowy dla firm - Wasze opinie?
    przez GrzegorzKnychala Zobacz najnowszy post
    2014-06-20, 13:35
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    55 Wątki
    134 Posty
    Ostatni post dbNET w Deutsche Bank opinie klientów
    przez tracer Zobacz najnowszy post
    2014-06-20, 08:33
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    22 Wątki
    76 Posty
    Ostatni post Rosnące długi, stres i niepokój o jutro
    przez zaneta Zobacz najnowszy post
    2014-05-30, 08:40
  • FM Bank
    Oceny i recenzje produktów FM Banku: konto na 5tke czy fm lokata. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    31 Posty
    Ostatni post Lokaty w FM Banku
    przez Wybierarka.pl Zobacz najnowszy post
    2014-07-09, 19:04
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    88 Wątki
    335 Posty
    Ostatni post Konto Getin Up - opinie klientów, prawdziwe opłaty
    przez rybunka Zobacz najnowszy post
    2014-07-10, 12:21
  • Getin Online
    Forum o lokatach i kontach w GetinOnline: lokata na start, na wyścigi, tradycyjna. Oceń także konta internetowe: konto skarbonkowe i swobodne z prezentem. Czy rzeczywiście Getin Online ma najlepsze lokaty?
    20 Wątki
    83 Posty
    Ostatni post Karta, która sama pokazuje stan konta
    przez elton Zobacz najnowszy post
    2014-06-27, 10:48
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    25 Wątki
    101 Posty
    Ostatni post Konto firmowe w 2014 roku Idea Bank?
    przez GrzegorzKnychala Zobacz najnowszy post
    2014-06-16, 14:55
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    54 Wątki
    267 Posty
    Ostatni post Opłata za kartę Visa w koncie osobistym w ING
    przez opokol Zobacz najnowszy post
    2014-07-23, 14:00
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    21 Wątki
    131 Posty
    Ostatni post Opłaty za wypłaty z bankomatów w Inteligo
    przez pawelb Zobacz najnowszy post
    2014-07-16, 12:35
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    121 Wątki
    601 Posty
    Ostatni post Ile kosztuje przelew ekspresowy w mBanku w ekoncie
    przez dollar Zobacz najnowszy post
    2014-07-22, 14:14
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    15 Wątki
    41 Posty
    Ostatni post Kont studenckie w Meritum Banku lepsze od innych?
    przez tracer Zobacz najnowszy post
    2014-06-20, 08:51
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    24 Wątki
    79 Posty
    Ostatni post Pożyczka gotówkowa w Millenium 2014 - czy warto
    przez elton Zobacz najnowszy post
    2014-06-27, 10:48
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    9 Wątki
    27 Posty
    Ostatni post Konto internetowe w NEO Banku - opinie klientow
    przez Gostka Zobacz najnowszy post
    2014-01-31, 23:12
  • Nordea
    Oceny kont, lokaty i kredytów w Nordea Bank Polska. Pod lupą Plan Systematycznego Oszczędzania, Nordea Ekstra Profit, Lokata Dynamiczna, Konto Nordea Spektrum i Progres. Pod lupą także każda opłata i prowizja jeśli chodzi o kredyt hipoteczny w Nordei.
    18 Wątki
    39 Posty
    Ostatni post Jak się ma Nordea w rankingu Banków
    przez renatka33 Zobacz najnowszy post
    2014-05-01, 19:40
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    46 Wątki
    151 Posty
    Ostatni post Ile idzie przelew wewnętrzny w PEKAO
    przez Magdula Zobacz najnowszy post
    2014-07-14, 12:40
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    124 Wątki
    430 Posty
    Ostatni post Konto dla studenta w PKO BP opinie
    przez Boguslaw Zobacz najnowszy post
    2014-05-30, 10:04
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    23 Wątki
    62 Posty
    Ostatni post OSTRZEŻENIE: Uważajcie na Raiffeisen Polbank
    przez KasiaEn Zobacz najnowszy post
    2014-07-10, 21:59
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    17 Wątki
    42 Posty
    Ostatni post Kredyt w Santanderze w 2014
    przez kombik Zobacz najnowszy post
    2014-05-22, 11:42
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    22 Posty
    Ostatni post Kredyt na Skodę lub Seata w Volkswagen Banku opinie
    przez renatka33 Zobacz najnowszy post
    2014-05-01, 19:42
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    23 Wątki
    63 Posty
    Ostatni post Masz kredyt w Lukas Banku? Prawdopodobnie zostałeś o...!
    przez zrobieniwlukasa Zobacz najnowszy post
    2014-07-21, 23:16
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    19 Wątki
    117 Posty
    Ostatni post Vivus, pierwszy tysiąc złotych za darmo
    przez kryspin Zobacz najnowszy post
    2014-06-25, 11:19
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    12 Wątki
    73 Posty
    Ostatni post Ile za przyniesie pieniędzy do domu
    przez kryspin Zobacz najnowszy post
    2014-06-25, 11:36
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    5 Wątki
    21 Posty
    Ostatni post Ile się czeka na decyzję o przyznaniu pożyczki w Via sms?
    przez kropelka Zobacz najnowszy post
    2014-06-23, 08:37
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    8 Wątki
    33 Posty
    Ostatni post Pożyczka w Profi Credit - koszty, oprocentowanie i prowizje
    przez kryspin Zobacz najnowszy post
    2014-06-25, 11:57
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    7 Wątki
    25 Posty
    Ostatni post Kolejna pożyczka w ASA kredyt - czy to się opłaca
    przez kryspin Zobacz najnowszy post
    2014-06-25, 12:10
  • OK Money
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w OK Money? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    4 Wątki
    21 Posty
    Ostatni post CZY OK Money sprawdza w BIK
    przez autor12 Zobacz najnowszy post
    2014-06-17, 12:44
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    5 Wątki
    16 Posty
    Ostatni post Ekspres Kasa i oporcentowanie pożyczki?
    przez kropelka Zobacz najnowszy post
    2014-06-23, 08:13
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    3 Wątki
    14 Posty
    Ostatni post Jakie koszty i oprocentowanie pożyczek w SMS Kredyt
    przez Kasiasty Zobacz najnowszy post
    2014-05-29, 09:29
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    15 Posty
    Ostatni post jakie dokumenty przy pożyczce w Incredit?
    przez kryspin Zobacz najnowszy post
    2014-06-25, 12:16
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    10 Wątki
    24 Posty
    Ostatni post Kredito24 bez zaświadczeń
    przez PureLife Zobacz najnowszy post
    2014-06-17, 14:14
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    8 Wątki
    25 Posty
    Ostatni post Czy Wonga sprawdza w BIK
    przez autor12 Zobacz najnowszy post
    2014-06-17, 12:45
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    45 Wątki
    169 Posty
    Ostatni post Pożyczka w Banku VS pożyczka w Skoku
    przez kropelka Zobacz najnowszy post
    2014-06-23, 08:33
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Pożyczki gotówkowe
    Dyskusje na temat pożyczek gotówkowych. Gdzie można szybko otrzymać pożyczkę? Jaki bank ma najniżej oprocentowany kredyt gotówkowy na dowolny cel?
    54 Wątki
    325 Posty
    Ostatni post Tu mozna...
    przez Ewka Zobacz najnowszy post
    2014-07-21, 13:41
  • Kredyty bez BIK
    Kredyty dla osób zadłużonych figurujących w liście dłużników BIK z opóźnieniami w spłacie rat kredytów. Które banki nie sprawdzają BIK? Na co zwracać uwagę przy wyborze.
    53 Wątki
    220 Posty
    Ostatni post Pożyczki chwilówki przez Internet
    przez Quatrro Zobacz najnowszy post
    2014-07-18, 12:29
  • Pożyczki dla zadłużonych
    Forum o pożyczkach dla osób zadłużonych. Gdzie najtańsza pożyczka dla zadłużonego w bankach? Jak tanio skonsolidować swoje długi. Opinie i doświadczenia.
    21 Wątki
    60 Posty
    Ostatni post Potrzebny kredyt dla zadłużonych w zus
    przez Ewka Zobacz najnowszy post
    2014-06-03, 11:08
  • Kredyty konsolidacyjne
    Konsolidacja wielu kredytów i zadłużeń w jeden w praktyce. Co zrobić by połączyć swoje kredyty w jeden tani i płacić mniejszą ratę kredytu.
    25 Wątki
    94 Posty
    Ostatni post Potrzebny tani kredyt na spłatę innych kredytów
    przez ela123 Zobacz najnowszy post
    2014-07-08, 19:28
  • Kredyty hipoteczne
    Bankowe kredyty hipoteczne: budowlane, mieszkaniowe i na zakup działki. Ranking banków jeśli chodzi o oprocentowanie, opłaty oraz najniższą marżę.
    52 Wątki
    176 Posty
    Ostatni post Najtańsze kredyty hipoteczne
    przez marek1 Zobacz najnowszy post
    2014-06-27, 07:10
  • Ogłoszenia finansowe
    Darmowe ogłoszenia finansowe z takich dziedzin jak: banki, kredyty, lokaty, rachunki bankowe. Jest to jedyne forum w którym można reklamować swoje usługi.
    25 Wątki
    58 Posty
    Ostatni post Inwestor prywatny
    przez Michal Zobacz najnowszy post
    2014-05-09, 12:12
  • Sprawy techniczne
    Dział związany ze sprawami technicznymi na forum. Kontakt z administracją forum banki-opinie.info.
    2 Wątki
    2 Posty
    Ostatni post Regulamin
    przez Admin Zobacz najnowszy post
    2013-11-13, 12:49

Kto przegląda forum

Forum przegląda 11 użytkowników :: 1 zidentyfikowany, 0 ukrytych i 10 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (55) było 2014-05-28, 14:07

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]

Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 7980 • Liczba wątków: 1925 • Liczba użytkowników: 651 • Najnowszy użytkownik: opokol