Zarejestruj
  • Finanse
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Forum Bankowe
    Banki w Polsce - ogólne bankowe forum dyskusyjne związane z tematami dotyczącymi finansów i polskich banków.
    202 Wątki
    1074 Posty
    Ostatni post BZWBK oddział 7 Poznań
    przez 314otr Zobacz najnowszy post
    2015-02-25, 05:45
  • Banki Praca
    Forum o pracy w bankach i instytucjach finansowych. Jak się pracuje w danym banku, na jakie zarobki można liczyć? Opinie i oceny byłych i obecnych pracowników banków.
    36 Wątki
    165 Posty
    Ostatni post Doradca klienta
    przez creditagricole Zobacz najnowszy post
    2015-02-02, 16:34
  • Banki na Świecie
    Forum poświęcone bankom na świecie. W jakim banku za granicą założyć konto, a w którym wziąć kredyt. Najlepsze banki zagraniczne w Anglii, Niemczech, USA. Pytania odnośnie rozliczeń międzynarodowych.
    11 Wątki
    73 Posty
    Ostatni post ING w Holandii
    przez waldex Zobacz najnowszy post
    2015-02-09, 23:20
  • Kryzys Finansowy
    Przyczyny i skutki kryzysu finansowego w Polsce i na świecie. Jakie banki najbardziej narażone są na niewypłacalność i bankructwo. Kryzys w Grecji i USA. Czy polskie banki będą miały podobne problemy jak banki w Grecji czy Hiszpanii?
    15 Wątki
    86 Posty
    Ostatni post Kryzys finansowy w Polsce
    przez klok Zobacz najnowszy post
    2015-01-20, 23:38
  • Zadłużeni Forum
    Forum dla osób zadłużonych w bankach i instytucjach pozabankowych. Skuteczne metody na wyjście z długów. Negocjacje i ugody z bankami. Opinie, porady, doświadczenia. Pomoc zadłużonym online - opisz swoją sytuację.
    163 Wątki
    684 Posty
    Ostatni post Moja mama ma problemy z długami bankowymi
    przez mudog Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 19:51
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    106 Wątki
    487 Posty
    Ostatni post Kredyt konsolidacyjny Alior Bank - opinie i oceny
    przez kuneks Zobacz najnowszy post
    2015-02-25, 14:55
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    147 Wątki
    820 Posty
    Ostatni post Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:49
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    17 Wątki
    178 Posty
    Ostatni post Czy Bank Pocztowy sprawdza BIK?
    przez lico Zobacz najnowszy post
    2015-02-10, 11:49
  • BGŻ
    Forum dyskusyjne o banku BGŻ: konta, kredyty, lokaty. Wspomaganie rolnictwa i rolników. Kupowanie akcji poprzez biuro maklerskie banku BGŻ. Dodaj swoją opinię o banku.
    22 Wątki
    104 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w BGŻ opinie
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:54
  • BGŻ Opitma
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    20 Wątki
    81 Posty
    Ostatni post Czy opłaca się inwestować w BGŻ Optima?
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:11
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    17 Wątki
    79 Posty
    Ostatni post Konto walutowe w BPH opinie
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 10:59
  • BNP Paribas
    Opinie o banku BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    51 Wątki
    177 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w BNP Paribas czy Getin Bank
    przez Martynna Zobacz najnowszy post
    2015-02-22, 23:21
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    53 Wątki
    269 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy w BZWBK opinie, opłaca się czy nie?
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 12:30
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    21 Wątki
    76 Posty
    Ostatni post Pożyczka gotówkowa w City Handlowy
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 10:43
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    57 Wątki
    146 Posty
    Ostatni post Kredyt gotówkowy w DB - to się nie opłaca
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 12:31
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    22 Wątki
    89 Posty
    Ostatni post Sprawdzam Euro Bank i cenę i co?
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 10:48
  • Biz Bank
    Oceny i recenzje produktów Biz Banku. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    35 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w FM Banku opinie
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:36
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    88 Wątki
    351 Posty
    Ostatni post Czy kredyt konsolidacyjny w Getin Banku się opłaca
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 12:24
  • Getin Online
    Forum o lokatach i kontach w GetinOnline: lokata na start, na wyścigi, tradycyjna. Oceń także konta internetowe: konto skarbonkowe i swobodne z prezentem. Czy rzeczywiście Getin Online ma najlepsze lokaty?
    21 Wątki
    91 Posty
    Ostatni post konto w get in
    przez wigi Zobacz najnowszy post
    2015-02-04, 14:26
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    26 Wątki
    122 Posty
    Ostatni post Kredyt na start + rok bez ZUS w Idea bank - czy warto? ...
    przez Martynna Zobacz najnowszy post
    2015-02-12, 00:22
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    59 Wątki
    296 Posty
    Ostatni post ROR dla studentów
    przez mudog Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 19:54
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    23 Wątki
    145 Posty
    Ostatni post Opinie na temat konta w Inteligo
    przez wigi Zobacz najnowszy post
    2015-02-04, 14:24
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    123 Wątki
    630 Posty
    Ostatni post Ekonto w mBanku - opinie i oceny klientów
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 10:56
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    16 Wątki
    50 Posty
    Ostatni post Lokata internetowa w Meritum opinie klientów
    przez wigi Zobacz najnowszy post
    2015-02-04, 14:23
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    25 Wątki
    99 Posty
    Ostatni post Konto internetowe w Millenium opinie
    przez Marcin92 Zobacz najnowszy post
    2015-02-11, 12:59
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    11 Wątki
    32 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy minimum formalności
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:04
  • Nordea
    Oceny kont, lokaty i kredytów w Nordea Bank Polska. Pod lupą Plan Systematycznego Oszczędzania, Nordea Ekstra Profit, Lokata Dynamiczna, Konto Nordea Spektrum i Progres. Pod lupą także każda opłata i prowizja jeśli chodzi o kredyt hipoteczny w Nordei.
    18 Wątki
    47 Posty
    Ostatni post Konto dla studenta a w Nordea - opinie klientów
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:34
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    46 Wątki
    162 Posty
    Ostatni post Eurokonto walutowe w PEKAO - prośba o opinie
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:00
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    125 Wątki
    459 Posty
    Ostatni post Pko kredyt obrotowy - Czy to się opłaca?
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 12:35
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    25 Wątki
    73 Posty
    Ostatni post OSTRZEŻENIE: Uważajcie na Raiffeisen Polbank
    przez errrrr Zobacz najnowszy post
    2015-01-28, 14:56
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    18 Wątki
    48 Posty
    Ostatni post Santander leasing - jakie warunki
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:12
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    25 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:01
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    24 Wątki
    75 Posty
    Ostatni post Opinie o kredycie konsolidacyjnym w Credit Agricole
    przez lico Zobacz najnowszy post
    2015-02-10, 11:28
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    20 Wątki
    166 Posty
    Ostatni post Faktyczne koszty pożyczki w Vivus
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 11:16
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    13 Wątki
    98 Posty
    Ostatni post Pożyczka dla seniora
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 11:23
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    8 Wątki
    40 Posty
    Ostatni post Jakie koszty pożyczki w VIA SMS
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 11:25
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    9 Wątki
    50 Posty
    Ostatni post Pożyczki do 25 000 złotych w Profi Credit - opinie
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 11:27
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    10 Wątki
    57 Posty
    Ostatni post Kolejna pożyczka w ASA kredyt - czy to się opłaca
    przez RzecznikAasa Zobacz najnowszy post
    2015-03-01, 00:34
  • OK Money
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w OK Money? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    5 Wątki
    33 Posty
    Ostatni post Jakie koszty w Ok Money
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:24
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    6 Wątki
    30 Posty
    Ostatni post Ekspres Kasa i oporcentowanie pożyczki?
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:04
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    6 Wątki
    22 Posty
    Ostatni post Jakie koszty i oprocentowanie pożyczek w SMS Kredyt
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:16
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    25 Posty
    Ostatni post OPINIE o pożyczkach w Incredit
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:14
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    11 Wątki
    45 Posty
    Ostatni post Koszty pożyczki w Kredito24
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:03
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    9 Wątki
    56 Posty
    Ostatni post Opinie o pożyczkach w Wonga
    przez Gdanszczanin Zobacz najnowszy post
    2015-02-19, 11:36
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    45 Wątki
    186 Posty
    Ostatni post Oferta konsolidacyjna w skoku Stefczyka - opinie
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:03
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Pożyczki gotówkowe
    Dyskusje na temat pożyczek gotówkowych. Gdzie można szybko otrzymać pożyczkę? Jaki bank ma najniżej oprocentowany kredyt gotówkowy na dowolny cel?
    59 Wątki
    372 Posty
    Ostatni post Co sądzicie o szybka-pozyczka com? Opinie.
    przez Gawel72 Zobacz najnowszy post
    2015-02-24, 14:35
  • Kredyty bez BIK
    Kredyty dla osób zadłużonych figurujących w liście dłużników BIK z opóźnieniami w spłacie rat kredytów. Które banki nie sprawdzają BIK? Na co zwracać uwagę przy wyborze.
    57 Wątki
    277 Posty
    Ostatni post Kasa od ręki
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:09
  • Pożyczki dla zadłużonych
    Forum o pożyczkach dla osób zadłużonych. Gdzie najtańsza pożyczka dla zadłużonego w bankach? Jak tanio skonsolidować swoje długi. Opinie i doświadczenia.
    22 Wątki
    85 Posty
    Ostatni post Potrzebny szybko kredyt dla zadłużonych w bik
    przez marek Zobacz najnowszy post
    2015-02-11, 18:18
  • Kredyty konsolidacyjne
    Konsolidacja wielu kredytów i zadłużeń w jeden w praktyce. Co zrobić by połączyć swoje kredyty w jeden tani i płacić mniejszą ratę kredytu.
    30 Wątki
    109 Posty
    Ostatni post pytanie o konsolidacje pod hipoteke
    przez Camilio28 Zobacz najnowszy post
    2015-02-15, 17:10
  • Kredyty hipoteczne
    Bankowe kredyty hipoteczne: budowlane, mieszkaniowe i na zakup działki. Ranking banków jeśli chodzi o oprocentowanie, opłaty oraz najniższą marżę.
    55 Wątki
    195 Posty
    Ostatni post Odmowa kredytu hipotecznego - co robić
    przez wigi Zobacz najnowszy post
    2015-02-04, 14:15
  • Ogłoszenia finansowe
    Darmowe ogłoszenia finansowe z takich dziedzin jak: banki, kredyty, lokaty, rachunki bankowe. Jest to jedyne forum w którym można reklamować swoje usługi.
    39 Wątki
    87 Posty
    Ostatni post Nowa platforma - zadbaj o bezpieczeństwo telefonu
    przez czelest Zobacz najnowszy post
    2015-02-26, 11:55
  • Sprawy techniczne
    Dział związany ze sprawami technicznymi na forum. Kontakt z administracją forum banki-opinie.info.
    2 Wątki
    2 Posty
    Ostatni post Regulamin
    przez Admin Zobacz najnowszy post
    2013-11-13, 12:49

Kto przegląda forum

Forum przegląda 41 użytkowników :: 2 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 39 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (171) było 2015-02-20, 08:19

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 9263 • Liczba wątków: 2031 • Liczba użytkowników: 914 • Najnowszy użytkownik: bankowoinfo