Zarejestruj
  • Finanse
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Forum Bankowe
    Banki w Polsce - ogólne bankowe forum dyskusyjne związane z tematami dotyczącymi finansów i polskich banków.
    223 Wątki
    1184 Posty
    Ostatni post Darmowe konto bankowe bez opłaty za kartę
    przez pawelnowak11 Zobacz najnowszy post
    2016-04-25, 14:55
  • Banki Praca
    Forum o pracy w bankach i instytucjach finansowych. Jak się pracuje w danym banku, na jakie zarobki można liczyć? Opinie i oceny byłych i obecnych pracowników banków.
    37 Wątki
    190 Posty
    Ostatni post Jaką specjalizację wybrać na sudiach?
    przez groznny Zobacz najnowszy post
    2016-03-31, 15:38
  • Banki na Świecie
    Forum poświęcone bankom na świecie. W jakim banku za granicą założyć konto, a w którym wziąć kredyt. Najlepsze banki zagraniczne w Anglii, Niemczech, USA. Pytania odnośnie rozliczeń międzynarodowych.
    11 Wątki
    77 Posty
    Ostatni post Inwestycje w Bankach zagranicznych bardziej opłacalne?
    przez tykoln Zobacz najnowszy post
    2015-09-20, 22:17
  • Kryzys Finansowy
    Przyczyny i skutki kryzysu finansowego w Polsce i na świecie. Jakie banki najbardziej narażone są na niewypłacalność i bankructwo. Kryzys w Grecji i USA. Czy polskie banki będą miały podobne problemy jak banki w Grecji czy Hiszpanii?
    16 Wątki
    102 Posty
    Ostatni post Kryzys finansowy w Polsce
    przez mamakizio Zobacz najnowszy post
    2016-02-11, 17:02
  • Zadłużeni Forum
    Forum dla osób zadłużonych w bankach i instytucjach pozabankowych. Skuteczne metody na wyjście z długów. Negocjacje i ugody z bankami. Opinie, porady, doświadczenia. Pomoc zadłużonym online - opisz swoją sytuację.
    177 Wątki
    751 Posty
    Ostatni post Gdzie pożyczka gotówkowa dla zadłużonych
    przez MagdalenaZas Zobacz najnowszy post
    2016-03-11, 19:20
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    111 Wątki
    505 Posty
    Ostatni post Wkurzający i bezsensowny proces weryfikacji w Alior!
    przez marri Zobacz najnowszy post
    2016-05-02, 13:08
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    132 Wątki
    664 Posty
    Ostatni post Uwaga na wypłaty kartą z konta walutowego.o...!!!
    przez janusznnn Zobacz najnowszy post
    2015-07-22, 12:35
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    18 Wątki
    181 Posty
    Ostatni post Problem z bankiem
    przez Evans Zobacz najnowszy post
    2016-04-06, 21:21
  • BGŻ Optima
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    20 Wątki
    85 Posty
    Ostatni post Czy warto założyć BGŻ Optima
    przez MiturXS Zobacz najnowszy post
    2016-01-23, 16:10
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    17 Wątki
    80 Posty
    Ostatni post Czy Bank BPH udziela kredytów na PIT
    przez iwassac Zobacz najnowszy post
    2015-08-18, 09:53
  • BGŻ BNP Paribas
    Opinie o banku BGŻ BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    75 Wątki
    288 Posty
    Ostatni post Przelew między rachunkami walutowymi
    przez Marcelina Zobacz najnowszy post
    2015-11-19, 15:00
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    54 Wątki
    278 Posty
    Ostatni post Kredyt gotówkowy w BZWBK - opinie klientów
    przez MagdalenaZas Zobacz najnowszy post
    2016-03-11, 19:23
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    22 Wątki
    83 Posty
    Ostatni post City handlowy infolinia
    przez Asinus Zobacz najnowszy post
    2015-10-19, 19:01
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    57 Wątki
    147 Posty
    Ostatni post Kredyt dla lekarzy deutsche bank opinie
    przez rozalia9 Zobacz najnowszy post
    2016-04-09, 17:22
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    22 Wątki
    92 Posty
    Ostatni post Kredyt na sprzęt AGD
    przez gawassad Zobacz najnowszy post
    2016-03-21, 08:34
  • Biz Bank
    Oceny i recenzje produktów Biz Banku. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    37 Posty
    Ostatni post Opinie o FM Banku
    przez fadacel Zobacz najnowszy post
    2016-03-03, 22:28
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    112 Wątki
    453 Posty
    Ostatni post Uczciwe opinie
    przez marsjanna Zobacz najnowszy post
    2015-11-24, 12:14
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    30 Wątki
    153 Posty
    Ostatni post Faktoring dla każdego!
    przez MichalDebowski Zobacz najnowszy post
    2016-04-18, 17:24
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    60 Wątki
    308 Posty
    Ostatni post karta visa zbliżeniowa a wypłaty z bankomatów
    przez kickboxer Zobacz najnowszy post
    2016-04-12, 17:07
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    23 Wątki
    148 Posty
    Ostatni post Konto Inteligo - numer 1 w oczach ekspertów - jak prawda?
    przez AndrzejJ Zobacz najnowszy post
    2016-01-25, 21:53
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    126 Wątki
    650 Posty
    Ostatni post Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety
    przez Zizu Zobacz najnowszy post
    2016-01-25, 11:30
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    16 Wątki
    52 Posty
    Ostatni post Opinie o kredycie gotówkowym w Meritum
    przez klientmeritum Zobacz najnowszy post
    2015-05-01, 15:42
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    25 Wątki
    102 Posty
    Ostatni post Czy milenium to dobry Bank?
    przez kinzaj23 Zobacz najnowszy post
    2015-10-12, 11:45
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    11 Wątki
    32 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy minimum formalności
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:04
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    47 Wątki
    165 Posty
    Ostatni post brak mozliwości wpłaty waluty na konto EUR bez dużej prowizji
    przez rootek Zobacz najnowszy post
    2016-03-31, 10:08
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    142 Wątki
    510 Posty
    Ostatni post Mini ratka - czy warto?
    przez torrent Zobacz najnowszy post
    2016-01-03, 22:28
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    30 Wątki
    93 Posty
    Ostatni post Raiffeisen Polbank okropny bank
    przez alisasol Zobacz najnowszy post
    2016-03-16, 22:01
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    20 Wątki
    52 Posty
    Ostatni post Odzyskanie pieniedzy z kredytu
    przez BPIConsulting Zobacz najnowszy post
    2015-09-25, 18:22
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    25 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:01
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    24 Wątki
    80 Posty
    Ostatni post Konto ze zwrotem za rachunki
    przez Joanna00 Zobacz najnowszy post
    2016-02-27, 21:37
  • Bank SMART
    Forum dyskusyjne Banku Smart. Opinie klientów o kontach bankowych Smart Konto i Smart Biznes. Pytania odnośnie oferty Smart Bank.
    17 Wątki
    222 Posty
    Ostatni post Konto w Banku Smart - opinie użytkowników
    przez Mariolka Zobacz najnowszy post
    2016-02-19, 11:30
  • Orange Finanse
    Forum dyskusyjne Orange Finanse. Czy warto mieć konto w tym banku. Opinia, jakie są dokładnie koszty, ile kosztuje karta do konta.
    0 Wątki
    0 Posty
    Brak postów
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    20 Wątki
    178 Posty
    Ostatni post Pożyczki VIVUS - opinie klientów
    przez kamilos678 Zobacz najnowszy post
    2016-03-11, 20:20
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    13 Wątki
    102 Posty
    Ostatni post Opinie o pożyczkach w Providencie
    przez maggd Zobacz najnowszy post
    2016-02-29, 14:36
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    8 Wątki
    41 Posty
    Ostatni post Ile się czeka na decyzję o przyznaniu pożyczki w Via sms?
    przez monia34 Zobacz najnowszy post
    2016-02-15, 11:10
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    10 Wątki
    98 Posty
    Ostatni post Jakie koszty i opłaty w ProfiCredit
    przez Ofelia Zobacz najnowszy post
    2016-03-16, 13:12
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    10 Wątki
    58 Posty
    Ostatni post Pożyczka w Aasa na jaki czas maksymalnie???
    przez widassal Zobacz najnowszy post
    2015-07-28, 12:09
  • Net Credit
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w Net Credit? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    5 Wątki
    33 Posty
    Ostatni post Jakie koszty w Net Credit
    przez Wiszczyk Zobacz najnowszy post
    2015-02-16, 11:24
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    6 Wątki
    30 Posty
    Ostatni post Ekspres Kasa i oporcentowanie pożyczki?
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:04
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    6 Wątki
    23 Posty
    Ostatni post SMS Kredyt - opinie klientów
    przez Rogar Zobacz najnowszy post
    2015-05-04, 14:45
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    26 Posty
    Ostatni post Kolejna pożyczka w Incredit - jaka oferta
    przez markos3 Zobacz najnowszy post
    2016-02-11, 09:07
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    11 Wątki
    45 Posty
    Ostatni post Koszty pożyczki w Kredito24
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:03
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    9 Wątki
    69 Posty
    Ostatni post Czy Wonga sprawdza w BIK
    przez krszybko Zobacz najnowszy post
    2016-03-25, 15:50
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    45 Wątki
    187 Posty
    Ostatni post Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje
    przez irekjaworski66 Zobacz najnowszy post
    2015-10-31, 21:09
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Pożyczki gotówkowe
    Dyskusje na temat pożyczek gotówkowych. Gdzie można szybko otrzymać pożyczkę? Jaki bank ma najniżej oprocentowany kredyt gotówkowy na dowolny cel?
    63 Wątki
    440 Posty
    Ostatni post Pozyczka 5000zl
    przez awokaado Zobacz najnowszy post
    2016-03-21, 09:54
  • Kredyty bez BIK
    Kredyty dla osób zadłużonych figurujących w liście dłużników BIK z opóźnieniami w spłacie rat kredytów. Które banki nie sprawdzają BIK? Na co zwracać uwagę przy wyborze.
    60 Wątki
    315 Posty
    Ostatni post Zadłużenie w BIK, gdzie dostanę kredyt
    przez Kila Zobacz najnowszy post
    2016-04-01, 14:18
  • Pożyczki dla zadłużonych
    Forum o pożyczkach dla osób zadłużonych. Gdzie najtańsza pożyczka dla zadłużonego w bankach? Jak tanio skonsolidować swoje długi. Opinie i doświadczenia.
    26 Wątki
    115 Posty
    Ostatni post Jak wyjść z długów + pożyczki dla zadlużonych
    przez maggd Zobacz najnowszy post
    2016-02-29, 14:43
  • Kredyty konsolidacyjne
    Konsolidacja wielu kredytów i zadłużeń w jeden w praktyce. Co zrobić by połączyć swoje kredyty w jeden tani i płacić mniejszą ratę kredytu.
    29 Wątki
    112 Posty
    Ostatni post Z jakiej strony kredyt ?
    przez kasia19865 Zobacz najnowszy post
    2015-10-31, 20:51
  • Kredyty hipoteczne
    Bankowe kredyty hipoteczne: budowlane, mieszkaniowe i na zakup działki. Ranking banków jeśli chodzi o oprocentowanie, opłaty oraz najniższą marżę.
    57 Wątki
    210 Posty
    Ostatni post Najtańsze kredyty hipoteczne
    przez MagdalenaZas Zobacz najnowszy post
    2016-03-11, 19:25
  • Ogłoszenia finansowe
    Darmowe ogłoszenia finansowe z takich dziedzin jak: banki, kredyty, lokaty, rachunki bankowe. Jest to jedyne forum w którym można reklamować swoje usługi.
    73 Wątki
    153 Posty
    Ostatni post BEZ ZUS I US , BEZ KRD - KREDYTY DLA FIRM!
    przez kamilaprogres Zobacz najnowszy post
    2016-04-20, 15:46
  • Sprawy techniczne
    Dział związany ze sprawami technicznymi na forum. Kontakt z administracją forum banki-opinie.info.
    2 Wątki
    2 Posty
    Ostatni post Regulamin
    przez Admin Zobacz najnowszy post
    2013-11-13, 12:49

Kto przegląda forum

Forum przegląda 9 użytkowników :: 3 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 6 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (646) było 2015-09-08, 22:56

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]

Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 10026 • Liczba wątków: 2145 • Liczba użytkowników: 1037 • Najnowszy użytkownik: marri