Zarejestruj
  • Finanse
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    104 Wątki
    459 Posty
    Ostatni post Płatności telefonem a konto w mbanku
    przez milenas Zobacz najnowszy post
    2014-10-20, 13:22
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    147 Wątki
    790 Posty
    Ostatni post Konto T-Mobile - opinie klientów, wszystkie opłaty
    przez sansebastian Zobacz najnowszy post
    2014-10-20, 10:55
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    17 Wątki
    159 Posty
    Ostatni post Inwestycje w Banku pocztowym - opinie klientów
    przez terminowo Zobacz najnowszy post
    2014-09-25, 12:04
  • BGŻ
    Forum dyskusyjne o banku BGŻ: konta, kredyty, lokaty. Wspomaganie rolnictwa i rolników. Kupowanie akcji poprzez biuro maklerskie banku BGŻ. Dodaj swoją opinię o banku.
    22 Wątki
    95 Posty
    Ostatni post Czy w BGŻ opłacają się kredyty hipoteczne - proszę o opinie
    przez marek1 Zobacz najnowszy post
    2014-09-12, 04:56
  • BGŻ Opitma
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    20 Wątki
    78 Posty
    Ostatni post Lokata bezkarna 6,5%
    przez Wybierarka.pl Zobacz najnowszy post
    2014-10-11, 19:06
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    16 Wątki
    68 Posty
    Ostatni post Czy bank BPH sprawdza bik?
    przez terminowo Zobacz najnowszy post
    2014-09-25, 12:32
  • BNP Paribas
    Opinie o banku BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    51 Wątki
    167 Posty
    Ostatni post bank sam rozwiązał mi konto
    przez tubik Zobacz najnowszy post
    2014-09-26, 11:25
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    53 Wątki
    251 Posty
    Ostatni post Czy BZWBK sprawdza BIK
    przez vandam Zobacz najnowszy post
    2014-10-16, 12:24
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    21 Wątki
    69 Posty
    Ostatni post konsolidacja w citi hadnlowy - jest taka opcja ?
    przez terminowo Zobacz najnowszy post
    2014-09-25, 12:23
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    57 Wątki
    140 Posty
    Ostatni post dbNET w Deutsche Bank opinie klientów
    przez kaper Zobacz najnowszy post
    2014-10-13, 13:48
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    22 Wątki
    84 Posty
    Ostatni post Kredyt na remont w Euro Banku
    przez marek1 Zobacz najnowszy post
    2014-10-18, 08:56
  • FM Bank
    Oceny i recenzje produktów FM Banku: konto na 5tke czy fm lokata. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    34 Posty
    Ostatni post Czy FM Bank oferuje tylko Bankowość dla małych firm
    przez Malinga Zobacz najnowszy post
    2014-10-01, 17:04
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    88 Wątki
    338 Posty
    Ostatni post Uczciwe opinie
    przez miszczunio Zobacz najnowszy post
    2014-09-15, 21:19
  • Getin Online
    Forum o lokatach i kontach w GetinOnline: lokata na start, na wyścigi, tradycyjna. Oceń także konta internetowe: konto skarbonkowe i swobodne z prezentem. Czy rzeczywiście Getin Online ma najlepsze lokaty?
    20 Wątki
    88 Posty
    Ostatni post Lokata 7,5% w Getin Bank
    przez miszczunio Zobacz najnowszy post
    2014-09-15, 21:17
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    26 Wątki
    115 Posty
    Ostatni post Lokata w Idea bank
    przez suplement Zobacz najnowszy post
    2014-10-15, 13:10
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    59 Wątki
    281 Posty
    Ostatni post ING czy Getin Bank - co wybrać
    przez salvador Zobacz najnowszy post
    2014-10-20, 11:06
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    23 Wątki
    144 Posty
    Ostatni post Współwłaściciel konta w inteligo
    przez modysta Zobacz najnowszy post
    2014-09-23, 12:27
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    121 Wątki
    610 Posty
    Ostatni post Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety
    przez szdul Zobacz najnowszy post
    2014-10-16, 16:19
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    16 Wątki
    45 Posty
    Ostatni post Proste konto osobiste w Meritum opinie
    przez topazon Zobacz najnowszy post
    2014-10-20, 10:52
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    25 Wątki
    90 Posty
    Ostatni post Konto internetowe w Millenium opinie
    przez alabaster Zobacz najnowszy post
    2014-09-29, 22:11
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    11 Wątki
    31 Posty
    Ostatni post Lokata na 6,8
    przez Panienka Zobacz najnowszy post
    2014-08-29, 22:14
  • Nordea
    Oceny kont, lokaty i kredytów w Nordea Bank Polska. Pod lupą Plan Systematycznego Oszczędzania, Nordea Ekstra Profit, Lokata Dynamiczna, Konto Nordea Spektrum i Progres. Pod lupą także każda opłata i prowizja jeśli chodzi o kredyt hipoteczny w Nordei.
    18 Wątki
    45 Posty
    Ostatni post Opinie o Banku Nordea
    przez kostek66 Zobacz najnowszy post
    2014-10-16, 14:31
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    46 Wątki
    159 Posty
    Ostatni post Czy pożyczki w pko sa są opłacalne
    przez marek1 Zobacz najnowszy post
    2014-10-18, 08:51
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    125 Wątki
    445 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkanie dla młodych w pko
    przez aldo3434 Zobacz najnowszy post
    2014-10-21, 12:21
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    23 Wątki
    67 Posty
    Ostatni post OSTRZEŻENIE: Uważajcie na Raiffeisen Polbank
    przez terminowo Zobacz najnowszy post
    2014-09-25, 12:18
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    17 Wątki
    44 Posty
    Ostatni post Leasing w Santader
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 20:47
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    23 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w Volkswagen Banku
    przez Joasia Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 14:58
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    24 Wątki
    69 Posty
    Ostatni post Opinie o kredycie konsolidacyjnym w Credit Agricole
    przez terminowo Zobacz najnowszy post
    2014-09-25, 12:16
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    19 Wątki
    136 Posty
    Ostatni post Pożyczki VIVUS - opinie klientów
    przez tubik Zobacz najnowszy post
    2014-09-26, 11:18
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    13 Wątki
    81 Posty
    Ostatni post provident bez zaświadczeń
    przez tubik Zobacz najnowszy post
    2014-09-26, 11:22
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    7 Wątki
    28 Posty
    Ostatni post Opinie o pożyczkach VIA SMS
    przez tadek12 Zobacz najnowszy post
    2014-08-31, 23:42
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    9 Wątki
    39 Posty
    Ostatni post Jakie oprocentowanie pożyczki w ProfiCredit?
    przez tubik Zobacz najnowszy post
    2014-09-26, 11:09
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    8 Wątki
    33 Posty
    Ostatni post Czt warto wybrać Asa Kredyt w 2014?
    przez natol Zobacz najnowszy post
    2014-10-20, 21:01
  • OK Money
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w OK Money? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    5 Wątki
    26 Posty
    Ostatni post Opinie klientów o pożyczkach w OK Money
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:32
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    6 Wątki
    21 Posty
    Ostatni post Czy ekspres kasa sprawdza w BIK i KRD
    przez rikicz Zobacz najnowszy post
    2014-10-08, 09:12
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    4 Wątki
    17 Posty
    Ostatni post Jakie koszty i oprocentowanie pożyczek w SMS Kredyt
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 22:03
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    17 Posty
    Ostatni post Jakie koszty w pożyczkach w inCredit
    przez Joasia Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 16:22
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    10 Wątki
    30 Posty
    Ostatni post na jaki okres pożyczka w Kredito24
    przez modysta Zobacz najnowszy post
    2014-09-23, 12:17
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    8 Wątki
    36 Posty
    Ostatni post Opinie o pożyczkach w Wonga
    przez suplement Zobacz najnowszy post
    2014-09-29, 16:50
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    45 Wątki
    172 Posty
    Ostatni post Czy ktoś inwestował w Finroyal
    przez Estera Zobacz najnowszy post
    2014-08-30, 21:24
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Ogłoszenia finansowe
    Darmowe ogłoszenia finansowe z takich dziedzin jak: banki, kredyty, lokaty, rachunki bankowe. Jest to jedyne forum w którym można reklamować swoje usługi.
    28 Wątki
    64 Posty
    Ostatni post CryptoWorld.pl - polski procesor płatności BTC
    przez cryptoworld Zobacz najnowszy post
    2014-10-21, 05:55
  • Sprawy techniczne
    Dział związany ze sprawami technicznymi na forum. Kontakt z administracją forum banki-opinie.info.
    2 Wątki
    2 Posty
    Ostatni post Regulamin
    przez Admin Zobacz najnowszy post
    2013-11-13, 12:49

Kto przegląda forum

Forum przegląda 9 użytkowników :: 1 zidentyfikowany, 0 ukrytych i 8 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (55) było 2014-05-28, 14:07

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]

Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 8551 • Liczba wątków: 1990 • Liczba użytkowników: 754 • Najnowszy użytkownik: aldo3434