Zarejestruj
  • Finanse
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Forum Bankowe
    Banki w Polsce - ogólne bankowe forum dyskusyjne związane z tematami dotyczącymi finansów i polskich banków.
    227 Wątki
    1205 Posty
    Ostatni post Który bank internetowy jest najlepszy i najtańszy
    przez Joanna00 Zobacz najnowszy post
    2016-09-22, 21:55
  • Banki Praca
    Forum o pracy w bankach i instytucjach finansowych. Jak się pracuje w danym banku, na jakie zarobki można liczyć? Opinie i oceny byłych i obecnych pracowników banków.
    37 Wątki
    206 Posty
    Ostatni post Jak pracuje się w Banku - opinie
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-08-30, 14:43
  • Banki na Świecie
    Forum poświęcone bankom na świecie. W jakim banku za granicą założyć konto, a w którym wziąć kredyt. Najlepsze banki zagraniczne w Anglii, Niemczech, USA. Pytania odnośnie rozliczeń międzynarodowych.
    11 Wątki
    77 Posty
    Ostatni post Inwestycje w Bankach zagranicznych bardziej opłacalne?
    przez tykoln Zobacz najnowszy post
    2015-09-20, 22:17
  • Kryzys Finansowy
    Przyczyny i skutki kryzysu finansowego w Polsce i na świecie. Jakie banki najbardziej narażone są na niewypłacalność i bankructwo. Kryzys w Grecji i USA. Czy polskie banki będą miały podobne problemy jak banki w Grecji czy Hiszpanii?
    16 Wątki
    103 Posty
    Ostatni post Kryzys finansowy w Polsce
    przez Kredytowe Zobacz najnowszy post
    2016-06-10, 09:46
  • Zadłużeni Forum
    Forum dla osób zadłużonych w bankach i instytucjach pozabankowych. Skuteczne metody na wyjście z długów. Negocjacje i ugody z bankami. Opinie, porady, doświadczenia. Pomoc zadłużonym online - opisz swoją sytuację.
    178 Wątki
    769 Posty
    Ostatni post Długi w spadku czyli dziedziczenie majątku i długów
    przez KancelariaKIO Zobacz najnowszy post
    2016-09-21, 00:00
  • Alior Bank
    Opinie klientów o Alior Banku a także produktach finansowych Aliora, takich jak m. in. konto osobiste, pożyczka gotówkowa, kredyt megahipoteka. Dyskusje na temat opłat i oprocentowania.
    112 Wątki
    512 Posty
    Ostatni post Wkurzający i bezsensowny proces weryfikacji w Alior!
    przez tajan Zobacz najnowszy post
    2016-08-23, 13:09
  • T-Mobile (dawny Alior Sync)
    Opinie klientów o nowym banku T-Mobile. Jak działa cashback czyli zwrot za płatności kartą do konta? Czy nie ma żadnych ukrytych opłat i problemów z logowaniem? Doświadczenia użytkowników korzystających aktywnie z konta w T Mobile.
    132 Wątki
    665 Posty
    Ostatni post Przelew natychmiastowy
    przez otarasz Zobacz najnowszy post
    2016-09-07, 09:39
  • Bank Pocztowy
    Opinie o Banku Pocztowym pracowników i klientów o BP. Jak jest oprocentowana lokata a jak konto w BP? Czy kredyt gotówkowy raz dwa najtańszy kredyt na długi okres czu na rynku?
    18 Wątki
    182 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy w pocztowym opinie
    przez iwannska Zobacz najnowszy post
    2016-09-12, 11:25
  • BGŻ Optima
    Opinie klientów o koncie oszczędnościowym w BGŻ Optima. Oprocentowania lokat terminowych BGŻOptima: lokata bezkarna, lokata elastyczna, polisolokata.
    20 Wątki
    85 Posty
    Ostatni post Czy warto założyć BGŻ Optima
    przez MiturXS Zobacz najnowszy post
    2016-01-23, 16:10
  • BPH
    Forum internetowe banku BPH. Jakie oddziały BPH są najlepsze w obsłudze klienta? Opinie klientów o kontach bankowych. Oceń konto Sezam Max, Maksymalne i Kapitalne Konto.
    17 Wątki
    80 Posty
    Ostatni post Czy Bank BPH udziela kredytów na PIT
    przez iwassac Zobacz najnowszy post
    2015-08-18, 09:53
  • BGŻ BNP Paribas
    Opinie o banku BGŻ BNP Paribas. Klienci oceniają konta internetowe, konta z pakietem w BNP (S, M, L, XL) i bankowość elektroniczną planet. Opinie o warunkach pracy w banku. Doświadczenia osób mających kredyt hipoteczny w BNP Paribas.
    75 Wątki
    288 Posty
    Ostatni post Przelew między rachunkami walutowymi
    przez Marcelina Zobacz najnowszy post
    2015-11-19, 15:00
  • BZWBK
    Opinie klientów i osób pracujących o Banku Zachodnim WBK. Poznaj na forum BZWBK informacje o opłatach (konto <30, Konto Wydajesz & Zarabiasz) i oprocentowaniu (Kredyt gotówkowy, limit kredytowy. Rozwiązywanie problemów z logowaniem do systemu BZWBK24 internet. Najlepsze placówki i oddziały banku.
    54 Wątki
    279 Posty
    Ostatni post osz...uści
    przez chada13 Zobacz najnowszy post
    2016-07-23, 18:36
  • Citi Handlowy
    Forum Banku Citi Handlowego. Opinie klientów o głównych produktach banku takich jak: konto citione direct, konto walutowe, karta kredytowa Citi, pożyczka gotówkowa. Oddziały CitiBanku w Polsce.
    22 Wątki
    83 Posty
    Ostatni post City handlowy infolinia
    przez Asinus Zobacz najnowszy post
    2015-10-19, 19:01
  • Deutsche Bank
    Forum dyskusyjne Deutsche Banku PBC. Opinie osób, które posiadają w DB konto bankowe dbNet, kredyt mieszkaniowy lub gotówkowy. Oddziały DB w Warszawie i Krakowie.
    57 Wątki
    148 Posty
    Ostatni post Kredyt hipoteczny w Deutsche Banku - jakie oprocentowanie i ...
    przez klientDB Zobacz najnowszy post
    2016-07-14, 14:47
  • Eurobank
    Opinie klientów o produktach Eurobanku takich jak: kredyty i lokaty. Oceń szybki kredyt online lub konto oszczędnościowe. Placówki Eurobank w takich miastach jak: Wrocław czy Poznań. Problemy z windykacją długów.
    22 Wątki
    92 Posty
    Ostatni post Kredyt na sprzęt AGD
    przez gawassad Zobacz najnowszy post
    2016-03-21, 08:34
  • Biz Bank
    Oceny i recenzje produktów Biz Banku. Opinie o kredytach firmowych FMBanku takich jak: kredyt dla przedsiębiorców na start, biznes kredyt dla firm czy kredyt profesja. Jakość obsługi w oddziale.
    8 Wątki
    37 Posty
    Ostatni post Opinie o FM Banku
    przez fadacel Zobacz najnowszy post
    2016-03-03, 22:28
  • Getin Bank
    Forum o kontach, lokatach i kredytach (kredyt gotówkowy spłatka i kredyt hipoteczny) Getin Banku. Logowanie do Getin Bank Online. Oceń jako klient jakość obsługi w Getinie. Oceń jako pracownik jakim pracodawcą jest Getin Noble Bank.
    112 Wątki
    454 Posty
    Ostatni post Kredyt samochodowy w Getin Bank czy warto?
    przez Maarta Zobacz najnowszy post
    2016-06-15, 11:20
  • Idea Bank
    Opinie przedsiębiorców i osób fizycznych o Idea Banku. Czy bank ten jest przyjazny firmom? Czy debet w koncie i kredyty dla firm Idea Banku są łatwo dostępne? Czy lokata z kuponem IdeaBank to najwyżej oprocentowana lokata bankowa?
    33 Wątki
    165 Posty
    Ostatni post Konto oszczednościowe - jakie?
    przez Joanna00 Zobacz najnowszy post
    2016-09-22, 21:49
  • ING Bank Śląski
    Opinie klientów o kontach bankowych (konto z lwem Direct, OKO), kredytach (pożyczka gotówkowa, kredyt hipoteczny ING) i lokatach w ING Banku Śląskim. Także praca w banku ING.
    60 Wątki
    312 Posty
    Ostatni post ING czy Getin Bank - co wybrać
    przez querq0d Zobacz najnowszy post
    2016-09-13, 16:16
  • Inteligo
    Forum klientów banku Inteligo. Oceny takich produktów banku jak: konto indywidualne, rachunek oszczędnościowy, karta kredytowa czy debet w Inteligo. Podstawowe opłaty i prowizje.
    23 Wątki
    148 Posty
    Ostatni post Konto Inteligo - numer 1 w oczach ekspertów - jak prawda?
    przez AndrzejJ Zobacz najnowszy post
    2016-01-25, 21:53
  • mBank
    Niezależne forum dyskusyjne o mBanku. Wyraź swoją opinie o kontach mbank (ekonto, izzykonto, mbiznes konto), kredytach (mPLAN hipoteczny, kredyt gotówkowy i odnawialny). Także ubezpieczenia w mbanku: oc, ac i nnw. Główne oddziały, wpłatomaty i bankomaty mbanku.
    126 Wątki
    650 Posty
    Ostatni post Konto mBank - opinie i oceny klientów, wady i zalety
    przez Zizu Zobacz najnowszy post
    2016-01-25, 11:30
  • Meritum Bank
    Forum klientów Meritum Banku - oceny kont (konto zarabiające) i kredytów (kredyt gotówkowy i dla firm). Lokaty przez Internet bez zakładania konta bankowego. Praca i zarobki w Meritum Banku - oceny pracowników.
    16 Wątki
    52 Posty
    Ostatni post Opinie o kredycie gotówkowym w Meritum
    przez klientmeritum Zobacz najnowszy post
    2015-05-01, 15:42
  • Bank Millenium
    Oceń konta osobiste Millenium (Dobre Konto i Konto Internetowe) oraz kredyty (Kredyt hipoteczny, Pilna Pożyczka). Oprocentowanie kont, lokat oraz kredytów. Opinie o banku Millenium jako pracodawcy.
    25 Wątki
    103 Posty
    Ostatni post Dobre Konto w Millenium - opinie, koszty i oceny
    przez Kila Zobacz najnowszy post
    2016-07-18, 22:52
  • neoBank
    Oprocentowanie lokat bankowych neobanku: Lokata na Wysoki Procent, Lokata na Medal. Opłaty i prowizji jesłi chodzi o rachunek osobisty neoKonto. Warunki pracy w neobanku.
    11 Wątki
    32 Posty
    Ostatni post Kredyt mieszkaniowy minimum formalności
    przez Toja Zobacz najnowszy post
    2015-01-27, 11:04
  • Pekao
    Oceny i recenzje pożyczek, kredytów, rachunków bankowych oraz lokat w banku Pekao SA. Opinie pracowników o Pekao SA, warunkach pracy, premiach i zarobkach.
    47 Wątki
    165 Posty
    Ostatni post brak mozliwości wpłaty waluty na konto EUR bez dużej prowizji
    przez rootek Zobacz najnowszy post
    2016-03-31, 10:08
  • PKO BP
    Forum klientów banku PKO BP. Oceń: Konto za zero, Kredyt hipoteczny Własny Kąt czy też kredyt gotówkowy Max Pożyczka Mini Ratka. Oprocentowanie i cennik produktów PKOBP wraz z podstawowymi opłatami i prowizjami. Opłata za użytkowanie karty i konta. Warunki pracy w PKO.
    142 Wątki
    513 Posty
    Ostatni post PKO - konto za zero z "*"
    przez Magdalena Zobacz najnowszy post
    2016-09-11, 14:24
  • Raiffeisen Polbank
    Forum klientów Raiffeisen Polbank. Opinie klientów indywidualnych jak i właścicieli firm. Ocena jakości obsługi i parametrów jakie maja kredyty, leasing czy lokaty. Kariera w banku.
    31 Wątki
    98 Posty
    Ostatni post OSTRZEŻENIE: Uważajcie na Raiffeisen Polbank
    przez Piotrharry46 Zobacz najnowszy post
    2016-07-04, 17:56
  • Santander Bank
    Forum kredytobiorców banku Santander Consumer. Ocena warunków i oprocentowania na kredyt samochodowy czy kredyt gotówkowy. Opinie o pracy w Santantander Bank oddział Wrocław.
    20 Wątki
    52 Posty
    Ostatni post Odzyskanie pieniedzy z kredytu
    przez BPIConsulting Zobacz najnowszy post
    2015-09-25, 18:22
  • Volkswagen Bank
    Oceny posiadaczy kont bankowych w Volkswagen Banku takich jak: konto e-direct czy plus. Opinie o bankowości internetowej, kosztach i opłatach.
    9 Wątki
    25 Posty
    Ostatni post Konto osobiste w VW Banku - prośba o opinie
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:01
  • Credit Agricole
    Dyskusje klientów Credit Agricole (CA) na temat oferty banku. Oceń konta osobiste (e-konto), konta młodzieżowe (1 konto), konta firmowe, lokaty czy też szybki kredyt gotówkowy. Jak się pracuje w tym banku - opinie pracowników.
    24 Wątki
    80 Posty
    Ostatni post Konto ze zwrotem za rachunki
    przez Joanna00 Zobacz najnowszy post
    2016-02-27, 21:37
  • Bank SMART
    Forum dyskusyjne Banku Smart. Opinie klientów o kontach bankowych Smart Konto i Smart Biznes. Pytania odnośnie oferty Smart Bank.
    18 Wątki
    227 Posty
    Ostatni post Najlepsze i najtańsze konto osobiste w Smart Bank?
    przez petor Zobacz najnowszy post
    2016-07-08, 17:12
  • Orange Finanse
    Forum dyskusyjne Orange Finanse. Czy warto mieć konto w tym banku. Opinia, jakie są dokładnie koszty, ile kosztuje karta do konta.
    1 Wątki
    2 Posty
    Ostatni post Strefa korzyści w orange finanse
    przez NOda Zobacz najnowszy post
    2016-08-03, 10:28
  • Vivus
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Vivus. Czy pierwsza pozyczka jest rzeczywiście darmowa i ma oprocentowanie 0%?Jakie są koszty kolejnych pożyczek?
    20 Wątki
    179 Posty
    Ostatni post Pożyczka w vivus! Pomocy!
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-08-30, 14:47
  • Provident
    Forum dyskusyjne na temat Providenta. Czym rożni się pożyczka Provident pakiet przelew od pakietu gotówka do domu? Ile wynoszą wszystkie koszty pożyczek. Opinie i doświadczenia.
    13 Wątki
    104 Posty
    Ostatni post VIVUS a PROVIDENT
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-09-07, 14:07
  • Via Sms
    Forum o pożyczka w Via Sms. Rozwiązywanie problemów i pytań. Jakie oprocentowanie ma pożyczka w Via sms, za co trzeba płacić a za co nie?
    8 Wątki
    42 Posty
    Ostatni post Ile się czeka na decyzję o przyznaniu pożyczki w Via sms?
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-09-12, 08:53
  • ProfiCredit
    Forum o pożyczkach w firmie Profi Credit. Jakie oprocentowanie mają pożyczki w tej firmie. Czy Profi Credit udziela pożyczek bez BIK?
    10 Wątki
    98 Posty
    Ostatni post Jakie koszty i opłaty w ProfiCredit
    przez Ofelia Zobacz najnowszy post
    2016-03-16, 13:12
  • Asa Kredyt
    Forum o pożyczkach udzielanych przez firmę Asa Kredyt. Czy to rzeczywiście najtańsze pożyczki pozabankowe? Jakie są koszty i jakich dokumentów wymaga firma Aaasa Polska.
    10 Wątki
    58 Posty
    Ostatni post Pożyczka w Aasa na jaki czas maksymalnie???
    przez widassal Zobacz najnowszy post
    2015-07-28, 12:09
  • Net Credit
    Forum poświęcone szybkim pożyczkom w Net Credit? Czy pierwsza pożyczka jest naprawdę za darmo? Jakie koszty mają kolejne pożyczki i windykacja?
    5 Wątki
    35 Posty
    Ostatni post Net Credit czy Provident? Która firma lepsza?
    przez Orest Zobacz najnowszy post
    2016-08-23, 16:22
  • Ekspres Kasa
    Forum o pożyczkach w Ekspres Kasa? Jakie jest oprocentowanie tych szybkich pożyczek? Jakie dokumenty są potrzebne?
    6 Wątki
    31 Posty
    Ostatni post Czy ekspres kasa sprawdza w BIK i KRD
    przez autor12 Zobacz najnowszy post
    2016-08-15, 11:52
  • Sms Kredyt
    Forum dyskusyjne o Sms Kredyt. Jakie koszty są związane z pożyczką w tej firmie? Jakie są koszty i wymagane zaświadczenia?
    6 Wątki
    23 Posty
    Ostatni post SMS Kredyt - opinie klientów
    przez Rogar Zobacz najnowszy post
    2015-05-04, 14:45
  • Incredit
    Forum dyskusyjne o pożyczkach w Incredit. Czy to naprawdę najtańsza pożyczka chwilówka? Jakie są koszty, oprocentowanie, prowizje?
    7 Wątki
    26 Posty
    Ostatni post Kolejna pożyczka w Incredit - jaka oferta
    przez markos3 Zobacz najnowszy post
    2016-02-11, 09:07
  • Kredito24
    Forum o pożyczce w Kredito24? Jakie dokumenty do pożyczki wymaga ta firma? Opinie i wymiana doświadczeń klientów.
    11 Wątki
    45 Posty
    Ostatni post Koszty pożyczki w Kredito24
    przez bzozka Zobacz najnowszy post
    2015-02-23, 11:03
  • Wonga
    Forum dyskusyjne Wonga. Jak szybko udziela ta firma pożyczek? Jakie są rzeczywiste koszty pożyczki i ewentualnej windykacji.
    9 Wątki
    72 Posty
    Ostatni post Warunki spłaty w WONGA
    przez Joanna00 Zobacz najnowszy post
    2016-09-22, 21:59
  • SKOK Opinie
    Forum klientów i pracowników SKOK. Oceny ofert kont, lokat i pożyczek Skokach. Opinie o SKOK Stefczyka, Skok Chmielewskiego, SKOK Wesoła, SKOK Wołomin i innych.
    45 Wątki
    187 Posty
    Ostatni post Opinie o Skokach - pożyczki, lokaty, inwestycje
    przez irekjaworski66 Zobacz najnowszy post
    2015-10-31, 21:09
  • Kredyty
    Wątki
    Posty
    Ostatni post
  • Pożyczki gotówkowe
    Dyskusje na temat pożyczek gotówkowych. Gdzie można szybko otrzymać pożyczkę? Jaki bank ma najniżej oprocentowany kredyt gotówkowy na dowolny cel?
    67 Wątki
    454 Posty
    Ostatni post Czy raty 0% opłacają się?
    przez PiotrFo Zobacz najnowszy post
    2016-09-13, 07:14
  • Kredyty bez BIK
    Kredyty dla osób zadłużonych figurujących w liście dłużników BIK z opóźnieniami w spłacie rat kredytów. Które banki nie sprawdzają BIK? Na co zwracać uwagę przy wyborze.
    61 Wątki
    319 Posty
    Ostatni post Kredyty Bez bik
    przez freaklaw Zobacz najnowszy post
    2016-08-06, 00:18
  • Pożyczki dla zadłużonych
    Forum o pożyczkach dla osób zadłużonych. Gdzie najtańsza pożyczka dla zadłużonego w bankach? Jak tanio skonsolidować swoje długi. Opinie i doświadczenia.
    27 Wątki
    120 Posty
    Ostatni post Gdzie kredyt dla bardzo zadłużonych
    przez KancelariaKIO Zobacz najnowszy post
    2016-09-18, 13:46
  • Kredyty konsolidacyjne
    Konsolidacja wielu kredytów i zadłużeń w jeden w praktyce. Co zrobić by połączyć swoje kredyty w jeden tani i płacić mniejszą ratę kredytu.
    29 Wątki
    116 Posty
    Ostatni post Z jakiej strony kredyt ?
    przez Joanna00 Zobacz najnowszy post
    2016-09-19, 20:17
  • Kredyty hipoteczne
    Bankowe kredyty hipoteczne: budowlane, mieszkaniowe i na zakup działki. Ranking banków jeśli chodzi o oprocentowanie, opłaty oraz najniższą marżę.
    57 Wątki
    212 Posty
    Ostatni post Odmowa kredytu hipotecznego - co robić
    przez Magdalena Zobacz najnowszy post
    2016-09-11, 14:22
  • Ogłoszenia finansowe
    Darmowe ogłoszenia finansowe z takich dziedzin jak: banki, kredyty, lokaty, rachunki bankowe. Jest to jedyne forum w którym można reklamować swoje usługi.
    80 Wątki
    176 Posty
    Ostatni post hej
    przez florka593 Zobacz najnowszy post
    2016-09-22, 10:03
  • Sprawy techniczne
    Dział związany ze sprawami technicznymi na forum. Kontakt z administracją forum banki-opinie.info.
    2 Wątki
    2 Posty
    Ostatni post Regulamin
    przez Admin Zobacz najnowszy post
    2013-11-13, 12:49

Kto przegląda forum

Forum przegląda 11 użytkowników :: 1 zidentyfikowany, 0 ukrytych i 10 gości (dane z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników online (646) było 2015-09-08, 22:56

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]

Legenda: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 10188 • Liczba wątków: 2170 • Liczba użytkowników: 1112 • Najnowszy użytkownik: kryssia34